In dit traject met een doorlooptijd van een jaar ga je aan de slag met een vraagstuk uit jouw bakkerij. Met welk assortiment spreek ik toekomstige klanten aan? Zijn de hardlopers ook de producten waar we het op verdienen en wat is de kostprijs van mijn assortiment? De afwerking van de klassiekers zou wel wat moderner mogen. Hoe breng ik dat over op collega's en betrek ik ze erbij? In negen bijeenkomsten geven we jou de handvatten om zelf te vernieuwen.

3634
Categorie
Patisserie Professionals
Duur
9 dagen
Data
Geen data beschikbaar
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Voor wie?

Samen met een kleine groep vakgenoten ga je tijdens de chefsdagen aan de slag met diverse vraagstukken. De cursus is geschikt voor deelnemers die openstaan voor vernieuwing en willen leren van elkaar en de expertise van de Bakery Institute.

Docenten

Gerard

Chocolaterie Patisserie

Beschikbare data

Geen data beschikbaar

Wat kun je verwachten?

Terug naar de basis

Even weg uit de dagelijkse productie en samen met vakgenoten je assortiment en werkwijze onder de loep nemen. Als de zaken goed lopen is het een uitdaging om ‘uit te zoomen’ en kritisch te kijken naar je manier van werken. Dit traject met een doorlooptijd van een jaar werkt als een stok achter de deur.

Subsidie voor bakkerijmedewerkers

Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.

Praktijkgericht

Een unieke combinatie van vaktechnische en bedrijfsmatige onderdelen.

Sparring met vakgenoten

Leren van en met andere bakkers.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.