Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

2 dagen

Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen en verschillende toepassingen ervan?

Data
  • Wordt verwacht

346

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze tweedaagse cursus leer je de kneepjes van het maken van een perfect soezenbeslag en uiteenlopende toepassingen uit de Franse soezenwereld. Denk aan een ouderwetse choux à la crème of een diversiteit aan eclairs met een strakke glacage en decoratie. Ook een Religeuse is een klassieker met veel mogelijkheden zoals een vulling van chocolade, koffie of frambozen. Bovendien kun je ook nog de hartige weg bewandelen met het soezenassortiment zoals met het maken van gougeres. Al met al een flinke dosis inspiratie voor de patisserie en je spijkert je Franse taal weer wat bij!

Wat maak je onder andere

Diverse moderne eclairs en klassieke soezen, onder meer een soezentaart.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €346,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de cursus de factuur.

Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij).


Soortgelijke opleidingen

Frank Haasnoot - Patisserie

Frank Haasnoot - Patisserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Patisserie

ENGLISH - French Pastry course

ENGLISH - French Pastry course

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

ENGLISH - French Pastry course

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Vegan patisserie

Vegan patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie