Desserttaarten en gebak professionals

2 dagen

Je profileren met je taart- en gebaksassortiment door uit te blinken met een pure smaak, strak en modern uiterlijk? Leer in deze cursus de bijbehorende vaktechnieken om in te spelen op de consument anno nu.

Data
  • 23 Maart t/m 24 Maart 2020

346

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze opleiding staan verschillende desserttaarten en gebakjes centraal. Je maakt basis biscuits en degen en leert de onderlinge verschillen. Ook maak je de lekkerste interieurs en mousses. Je leert over smaakcombinaties en bereidingswijzen. Uiteraard maak je het af met een strakke glanzende glacage en passende decoraties.

Wat maak je?

Duchesse biscuit, Sacher biscuit, Joconde biscuit, amandel en cacao crumble, koffie anglaise, citroen cremeux, gezouten karamel, en verschillende fruitmouses en compotes.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €346,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de opleiding de factuur.

Voor andere professionals kost de opleiding € 495,- (btw-vrij).


Soortgelijke opleidingen

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

Hartige Patisserie

Hartige Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Hartige Patisserie

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons

Stapeltaarten

Stapeltaarten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Stapeltaarten