Desserttaarten en gebak professionals

2 dagen

Je profileren met je taart- en gebaksassortiment door uit te blinken met een pure smaak, strak en modern uiterlijk? Leer in deze cursus de bijbehorende vaktechnieken om in te spelen op de consument anno nu.

Data
  • 23 Maart t/m 24 Maart 2020

346

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze cursus staan verschillende desserttaarten en gebakjes centraal. Je maakt basis biscuits en degen en leert de onderlinge verschillen. Ook maak je de lekkerste interieurs en mousses. Je leert over smaakcombinaties en bereidingswijzen. Uiteraard maak je het af met een strakke glanzende glacage en passende decoraties.

Wil je meer leren over afwerkingen en decoraties, kies dan voor de tweedaagse Gelegenheidstaarten.

Wat maak je?

Duchesse biscuit, Sacher biscuit, Joconde biscuit, amandel en cacao crumble, koffie anglaise, citroen cremeux, gezouten karamel, en verschillende fruitmouses en compotes.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €346,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de cursus de factuur.

Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij).


Soortgelijke opleidingen

9-weekse Patisserie

9-weekse Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie

Vervolg Patisserie

Vervolg Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Patisserie

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot