Desserttaarten en gebak professionals

2 dagen

Je profileren met je taart- en gebaksassortiment door uit te blinken met een pure smaak, strak en modern uiterlijk? Leer in deze cursus de bijbehorende vaktechnieken om in te spelen op de consument anno nu.

Data
  • 31 Januari t/m 1 Februari 2022 (VOL)

297

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 8 personen

belangstelling  

In deze cursus staan verschillende desserttaarten en gebakjes centraal. Je maakt basis biscuits en degen en leert de onderlinge verschillen. Ook maak je de lekkerste interieurs en mousses. Je leert over smaakcombinaties en bereidingswijzen. Uiteraard maak je het af met een strakke glanzende glacage en passende decoraties.

Wil je meer leren over afwerkingen en decoraties, kies dan voor de tweedaagse Gelegenheidstaarten.

Wat maak je?

Duchesse biscuit, Sacher biscuit, Joconde biscuit, amandel en cacao crumble, koffie anglaise, citroen cremeux, gezouten karamel, en verschillende fruitmouses en compotes.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%. Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).


Soortgelijke opleidingen

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Vervolg Patisserie

Vervolg Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Patisserie

Basis Chocolaterie

Basis Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basis Chocolaterie