Je profileren met je taart- en gebaksassortiment door uit te blinken met een pure smaak, strak en modern uiterlijk? Leer in deze cursus de bijbehorende vaktechnieken om in te spelen op de consument anno nu.
In deze cursus staan verschillende desserttaarten en gebakjes centraal. Je maakt basis biscuits en degen en leert de onderlinge verschillen. Ook maak je de lekkerste interieurs en mousses. Je leert over smaakcombinaties en bereidingswijzen. Uiteraard maak je het af met een strakke glanzende glacage en passende decoraties.
Wil je meer leren over afwerkingen en decoraties, kies dan voor de tweedaagse Gelegenheidstaarten.
Duchesse biscuit, Sacher biscuit, Joconde biscuit, amandel en cacao crumble, koffie anglaise, citroen cremeux, gezouten karamel, en verschillende fruitmouses en compotes.
Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%. Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).