Confiserie

1 dag

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagcursus stelt je niet teleur.

Data
  • 30 September 2021 (VOL)
  • 9 Februari 2022 (VOL)

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Altijd al willen weten welke snoepwaren je in de patisserie tegenkomt? Je leert hoe je een goede suikersiroop kookt voor het maken van bijvoorbeeld nougat en marshmallows. Ook ga je fruit konfijten en op basis hiervan verschillende variaties snoepgoed maken.

Wat maak je onder andere

Pâte a fruit, chocolade karamels, guimauves, panforte, marshmallows en verschillende soorten nougat.

 

Kosten

€ 195,- inclusief lunch en btw vrij.

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

Frank Haasnoot - Patisserie

Frank Haasnoot - Patisserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Patisserie

Basis Chocolaterie

Basis Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basis Chocolaterie

Eclairs en soezen professionals

Eclairs en soezen professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals