Confiserie

1 dag

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagcursus stelt je niet teleur.

Data
  • 8 Januari 2024

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Altijd al willen weten welke snoepwaren je in de patisserie tegenkomt? Je leert hoe je een goede suikersiroop kookt voor het maken van bijvoorbeeld nougat en marshmallows. Ook ga je fruit konfijten en op basis hiervan verschillende variaties snoepgoed maken.

Wat maak je onder andere

Pâte a fruit, chocolade karamels, guimauves, panforte, marshmallows en verschillende soorten nougat.

 

Kosten

€ 195,- inclusief lunch en btw vrij.

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.


Soortgelijke opleidingen

Cakes en rijke beslagsoorten

Cakes en rijke beslagsoorten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Cakes en rijke beslagsoorten

Eclairs en soezen professionals

Eclairs en soezen professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen professionals

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim

Eclairs en soezen

Eclairs en soezen

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen