Confiserie

1 dag

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagcursus stelt je niet teleur.

Data
  • 2 Oktober 2019
  • 11 November 2019

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Altijd al willen weten welke snoepwaren je in de patisserie tegenkomt? Je leert hoe je een goede suikersiroop kookt voor het maken van bijvoorbeeld nougat en marshmellows. Ook ga je fruit konfijten en op basis hiervan verschillende variaties snoepgoed maken.

Wat maak je onder andere

Je gaat aan de slag met pâte a fruit, fudge, guimauves, panforte, marshmellows en verschillende soorten nougat.

 

Kosten

€195,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie

9-weekse Patisserie

9-weekse Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons

Allergeenvrij bakken

Allergeenvrij bakken

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Allergeenvrij bakken