Confiserie

1 dag

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagcursus stelt je niet teleur.

Data
  • 2 Oktober 2019
  • 11 November 2019
  • 3 Februari 2020

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Altijd al willen weten welke snoepwaren je in de patisserie tegenkomt? Je leert hoe je een goede suikersiroop kookt voor het maken van bijvoorbeeld nougat en marshmellows. Ook ga je fruit konfijten en op basis hiervan verschillende variaties snoepgoed maken.

Wat maak je onder andere

Je gaat aan de slag met pâte a fruit, fudge, guimauves, panforte, marshmellows en verschillende soorten nougat.

 

Kosten

€195,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Basis Chocolaterie

Basis Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basis Chocolaterie

Master Patisserie

Master Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Patisserie

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons