Confiserie

1 dag

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagcursus stelt je niet teleur.

Data
  • 27 Maart 2021 (VOL)
  • 21 April 2021 (VOL)
  • 10 Mei 2021

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Altijd al willen weten welke snoepwaren je in de patisserie tegenkomt? Je leert hoe je een goede suikersiroop kookt voor het maken van bijvoorbeeld nougat en marshmallows. Ook ga je fruit konfijten en op basis hiervan verschillende variaties snoepgoed maken.

Wat maak je onder andere

Pâte a fruit, chocolade karamels, guimauves, panforte, marshmallows en verschillende soorten nougat.

 

Kosten

€195,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

ENGLISH - Handmade Bread

ENGLISH - Handmade Bread

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

ENGLISH - Handmade Bread

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Delizioso Gelato

Delizioso Gelato

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Delizioso Gelato