Confiserie

1 dag

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagcursus stelt je niet teleur.

Data
  • 2 Juli 2020

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Altijd al willen weten welke snoepwaren je in de patisserie tegenkomt? Je leert hoe je een goede suikersiroop kookt voor het maken van bijvoorbeeld nougat en marshmallows. Ook ga je fruit konfijten en op basis hiervan verschillende variaties snoepgoed maken.

Wat maak je onder andere

Pâte a fruit, chocolade karamels, guimauves, panforte, marshmallows en verschillende soorten nougat.

 

Kosten

€195,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Paaseieren, Paaschocolade en Decoraties

Paaseieren, Paaschocolade en Decoraties

Chocolaterie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Paaseieren, Paaschocolade en Decoraties

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

9-weekse Patisserie opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Desserttaarten en gebak professionals

Desserttaarten en gebak professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak professionals