Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

2 dagen

Wil jij ook in je basisassortiment meer eigen identiteit uitstralen en de allerlekkerste cakes, beslagen en madeleines maken van eerlijke grondstoffen?

Data
  • Wordt verwacht

297

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Wil jij af van de pakjes en zakjes en zelf de allerbeste basis voor je assortiment en taarten kunnen maken? Deze cursus leert je met een aantal basisingrediënten de lekkerste cakes en beslagen te maken, maar wel steeds op een manier waardoor je zelf een keuze kunt maken welke receptuur het beste past in jouw bedrijf. Je leert over toevoegingen om rijkere beslagen te maken, zoals ook de gateaux de voyage. Verder komt aan bod hoe je kleine cake varianten zoals financiers en madeleines kunt maken die je gedurende de hele dag kan bakken en binnen 10 minuten warm in de winkel hebt staan.

Wat maak je onder andere

Rijke amandelbeslagen, vloeiende cakerecepten, financier, madeleine, gâteaux de voyage en meer.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%. Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).


Soortgelijke opleidingen

Master Chocolaterie

Master Chocolaterie

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Chocolaterie

Confiserie

Confiserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Confiserie

Vegan patisserie professionals

Vegan patisserie professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie professionals

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst basis