Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

2 dagen

Wil jij ook in je basisassortiment meer eigen identiteit uitstralen en de allerlekkerste cakes, beslagen en madeleines maken van eerlijke grondstoffen?

Data
  • Wordt verwacht

346

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Wil jij af van de pakjes en zakjes en zelf de allerbeste basis voor je assortiment en taarten kunnen maken? Deze cursus leert je met een aantal basisingrediënten de lekkerste cakes en beslagen te maken, maar wel steeds op een manier waardoor je zelf een keuze kunt maken welke receptuur het beste past in jouw bedrijf. Je leert over toevoegingen om rijkere beslagen te maken, zoals ook de gateaux de voyage. Verder komt aan bod hoe je kleine cake varianten zoals financiers en madeleines kunt maken die je gedurende de hele dag kan bakken en binnen 10 minuten warm in de winkel hebt staan.

Wat maak je onder andere

Rijke amandelbeslagen, vloeiende cakerecepten, financier, madeleine, gâteaux de voyage en meer.

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een prijs van €346,- (excl. btw). Wij werken samen met de Nationale Bakkerij Academie, zij verzorgen na afloop van de cursus de factuur.

Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij).


Soortgelijke opleidingen

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Desserttaarten en gebak

Desserttaarten en gebak

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak

Stapeltaarten

Stapeltaarten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Stapeltaarten