Loading...

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

2 dagen

Wat is het geheim van het Franse brood met knapperige korst? Ontdek de rijke broodcultuur van Frankrijk met een basis arsenaal aan grondstoffen.

Data
  • 25 Oktober t/m 26 Oktober 2019
  • 17 Maart t/m 18 Maart 2020

425

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

In deze tweedaagse cursus maak je kennis met de Franse klassiekers. Ongeacht het moment van de dag, een maaltijd zonder brood is niet compleet in Frankrijk. Dat verklaart ook waarom er jaarlijks 10 miljard stokbroden in Frankrijk worden verkocht! Een traditionele Franse baguette kan dan ook niet ontbreken in de cursus. We verwerken hetzelfde deeg tot een Epi, ook een brood met zo’n kenmerkende Franse uitstraling. Na deze cursus hoef je niet meer alleen op vakantie te genieten van goed brood maar komt het elke dag vers uit je eigen oven.

Wat maak je onder andere

Baguette tradition, Epi, Handgemaakt tourte auvergnate rogge, Pain de campagne, Pain de ménage, Fougasse met kruiden, Handgemaakt pain aux noix en meer.

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch.

Doelgroep

Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst de tweedaagse opleiding Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.


Soortgelijke opleidingen

Viennoiserie professionals

Viennoiserie professionals

Viennoiserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Viennoiserie professionals

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Werken met kookstukken

Werken met kookstukken

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Werken met kookstukken

Nederlandse broodklassiekers professionals

Nederlandse broodklassiekers professionals

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Nederlandse broodklassiekers professionals