Nieuwe chocolateriecursussen voor professionals
Terug naar overzichtWil je in het nieuwe jaar je chocoladeassortiment uitbreiden? Dan ben je bij Bakery Institute aan het juiste adres, want zojuist zijn er twee nieuwe cursussen voor professionals gepubliceerd. In februari staat de cursus Paaschocolade gepland. In deze tweedaagse cursus leer je hoe je met eenvoudige mallen en de juiste technieken een verscheidenheid aan verrassende Paasfiguren kunt creëren. Op 16 en 23 april staat de nieuwe cursus Snijbonbons, spuitbonbons en bars op het programma. In deze cursus staat het werken met de overtreklijn centraal. De focus ligt op snijbonbons, maar ook bars en spuitbonbons komen aan de orde. Vanwege de minimale kristallisatietijd van de vullingen is de cursus verdeeld over twee dinsdagen. Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt voor beide cursussen een korting van 45% op de reguliere cursusprijs van € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).