In deze dagcursus leer je alles over confiserie: luxe, ambachtelijke snoepwaren uit de patisserie. Je leert hoe je een goede suikerstroop kookt om zelf producten zoals nougat, fudge en pâte de fruit te maken.

195
Categorie
Patisserie Professionals Thuisbakkers
Duur
1 dag
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Voor wie?

Deze cursus staat open voor zowel professionals als thuisbakkers.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Gerard

Chocolaterie Patisserie

Stefáno

Chocolaterie Patisserie

Beschikbare data

Confiserie (VOL)
19 december 2024 | 09:00 - 15:30
Confiserie
24 februari 2025 | 09:00 - 15:30

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Terug naar de basis

Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.

Leren door te doen

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je in duo's aan de slag.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Een goed gevulde roze shopper

Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!