Bak jij al met regelmaat en met succes maar wil je je vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tillen? Heb je behoefte aan feedback hoe je nog slimmer en sneller kunt werken en wil je de vaktechnieken beter beheersen? In de 20-daagse Patisserie cursus ga je één dag per week aan de slag in Zaandam en leer je de fijne kneepjes van een professional.

3995
Categorie
Patisserie Professionals Thuisbakkers
Duur
20 dagen
Data
Geen data beschikbaar
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Voor wie?

Thuisbakkers die geen carrière-switch ambiëren maar die wel vaktechnieken verder willen ontwikkelen waar in korte cursussen weinig tijd voor is. Deelname aan de cursus is mogelijk na het volgen van een korte cursus zoals de Introductie Patisserie.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Gerard

Chocolaterie Patisserie

Stefáno

Chocolaterie Patisserie

Beschikbare data

Patisserie 20-daagse cursus (VOL)
28 maart 2025 t/m 25 juli 2025 | 08:00 - 15:30

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Terug naar de basis

Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.

Praktijkgericht met theoretisch fundament

De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.

Bakliefhebbers onder elkaar

Ontmoet en werk samen met anderen met een passie voor bakken.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.