Chocoladekunst ervaren onder de bezielende leiding van een World Chocolate Master? Doe mee aan deze unieke cursus en maak je eigen showstuk.

775
Categorie
Chocolaterie Professionals Thuisbakkers
Duur
2 dagen
Data
Geen data beschikbaar
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Voor wie?

Werknemers in de chocolaterie of patisserie die hun kennis willen verdiepen. Thuisbakkers adviseren wij eerst de cursus Basis Chocolaterie te volgen. De voertaal is Nederlands.

Docenten

Frank

Beschikbare data

Geen data beschikbaar

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Leren door te doen

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.

Praktijkgericht met theoretisch fundament

De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Subsidie voor bakkerijmedewerkers

Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.