Leer de eigenschappen kennen van verschillende soorten desem en kookstukken en hoe je de kwaliteit van je eindproduct kunt sturen.

495
Categorie
Boulangerie Thuisbakkers
Duur
2 dagen
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Voor wie?

We adviseren eerst de cursus Introductie Desembrood te volgen. Deelname ook mogelijk na deelname aan Handgemaakt Brood: Introductie.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Tim

Boulangerie Viennoiserie

Joey

Boulangerie Viennoiserie

Beschikbare data

Vervolg Desembrood VOL
15 januari 2026 t/m 16 januari 2026 | 08:00 - 15:30
Vervolg Desembrood VOL
5 februari 2026 t/m 6 februari 2026 | 08:00 - 15:30
Vervolg Desembrood
19 mei 2026 t/m 20 mei 2026 | 08:00 - 15:30

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Terug naar de basis

Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.

Leren door te doen

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Een goed gevulde roze shopper

Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!