Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze cursus meer ins en outs over een voedselintolerantie en leer je bijpassende producten.

195
Categorie
Boulangerie Professionals Thuisbakkers
Duur
1 dag
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Voor wie?

Deze cursus staat open voor zowel professionals als thuisbakkers.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Beschikbare data

Handgemaakt Brood: Glutenvrij (VOL)
7 februari 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood: Glutenvrij
14 maart 2025 | 08:00 - 15:30

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Terug naar de basis

Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.

Leren door te doen

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Een goed gevulde roze shopper

Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!