Ben je werkzaam als broodbakker en wil je meer kennis over het proces en het maken van brood met enkelvoudige grondstoffen? In deze cursus gaan we in op de basis: de invloed van mengen en kneden, fermentatie en het werken met voordegen.

995
Categorie
Boulangerie Professionals
Duur
4 dagen
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 10 personen

Voor wie?

Werknemers in de bakkerij die hun kennis willen verdiepen. Thuisbakkers adviseren wij de cursusreeks Handgemaakt Brood.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Beschikbare data

Basis Boulangerie
17 maart 2025 t/m 25 maart 2025 | 08:00 - 15:30
Nog 2 plekken vrij

Wat kun je verwachten?

Terug naar de basis

Even weg uit de dagelijkse productie en samen met vakgenoten je kennis opfrissen of verdiepen. Bij ons leer je de vaktechnieken en maak je producten vanuit de basis: met enkelvoudige ingrediënten en ambachtelijke processen. Met uiteindelijk doel om de geleerde kennis toe te passen in het bedrijf en het om te zetten in verbetering of vernieuwing van je assortiment.

Subsidie voor bakkerijmedewerkers

Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.

Praktijkgericht met theoretisch fundament

De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.

Toepasbaar

Rationeel te produceren producten die je in eigen context kunt toepassen.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.