Bak jij al met regelmaat en met succes maar wil je je vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tillen? Heb je behoefte aan feedback hoe je nog slimmer en sneller kunt werken en wil je de vaktechnieken beter beheersen? In de 20-daagse Boulangerie cursus leer je verspreid over meerdere weken de fijne kneepjes van een professional. Van het bakken van een mooi desembrood tot een klassieke croissant.

3995
Categorie
Boulangerie Professionals Thuisbakkers
Duur
20 dagen
Data
Geen data beschikbaar
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 10 personen

Voor wie?

Thuisbakkers die geen carrière-switch ambiëren maar die wel vaktechnieken verder willen ontwikkelen waar in korte cursussen weinig tijd voor is. Deelname aan de cursus is mogelijk na het volgen van een korte cursus zoals de cursus Handgemaakt Brood: Introductie.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Tim

Boulangerie Viennoiserie

Beschikbare data

Geen data beschikbaar

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Terug naar de basis

Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.

Praktijkgericht met theoretisch fundament

De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.

Bakliefhebbers onder elkaar

Ontmoet en werk samen met anderen met een passie voor bakken.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.