Van knapperige, dunne koekjes tot zachte, chewy varianten, met noten, chocolade of karamel – in deze dagcursus staan American cookies centraal. Leer hoe je de perfecte structuur bereikt en met smaken kunt variëren.
Categorie
Patisserie
Thuisbakkers
Duur
1 dag
Data
1 datum beschikbaar
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen
Docenten
Hans
Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie ViennoiserieGerard
Chocolaterie PatisserieStefáno
Chocolaterie PatisserieBeschikbare data
Wat kun je verwachten?
Onze werkwijze
Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.
Terug naar de basis
Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.
Leren door te doen
Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je in duo's aan de slag.
Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.
Een goed gevulde roze shopper
Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!