Janet Huysen

Allround assistent

Janet Huysen

Na diverse banen in de horeca is Janet in december 2017 als allround assistent bij Bakery Institute begonnen. Bij deze vrolijke verschijning staat gastvrijheid hoog in het vaandel. “Als je ergens binnenkomt is het fijn dat je je welkom en thuis voelt. Door mijn horeca-achtergrond vind ik dit vanzelfsprekend. We verwelkomen iedereen met een praatje, een drankje en wat lekkers erbij.”

Behalve assisteren in de les, verzorgt Janet ook dagelijks de catering voor de studenten. “Bij Bakery Institute lunchen we altijd met alle studenten samen. Alles wat op tafel komt is zelfgemaakt: de salades maar ook de jam, pasta en chutney.” Regelmatig proberen studenten de recepten te ontfutselen, maar Janet geeft ze niet prijs: “Je moet een beetje exclusief blijven!”

“We dragen met ons hele team bij aan de goede sfeer binnen het bedrijf zodat iedereen met een goed gevoel naar huis toe gaat en graag nog een keer bij ons terug komt voor een praatje, lunch of vervolgcursus. Het is fijn dat ik bij zo’n leuk bedrijf werk.”