Bakery Institute
  • Home
  • Thuisbakkers
  • Professionals
  • Carrière-switchers
    • Patisserie opleiding
    • Boulangerie opleiding
    • Oriëntatie-ochtend
    • Oud-studenten
  • Over ons
    • Nieuws en verhalen
    • Onze visie
    • Onze werkwijze
    • Team
    • Magazine
    • Leermiddelen
    • Veelgestelde vragen
  • Contact
Cursusoverzicht

Oud-studenten

Joey Maartense

Joey Maartense

De consument snapt desembrood heus wel.
Gosse Bijlenga

Gosse Bijlenga

Als ze doorstromen naar een reguliere baan, is dat natuurlijk een kroon op je werk.
Anna Yilmaz

Anna Yilmaz

Ik heb een sfeer in gedachte die er nog niet is.
  • « Vorige
  • 1
  • 2
  • 3

Blijf op de hoogte van al ons nieuws en actuele cursusaanbod!

Bakery Institute

Westzijde 172-E
1506 EK, Zaandam
+31 (0)75 – 61 57 226
info@bakeryinstitute.nl

Opleidingen
  • Boulangerie
  • Patisserie
  • Chocolaterie
  • Viennoiserie
  • Glacerie
Over ons
  • Nieuws en verhalen
  • Onze visie
  • Onze werkwijze
  • Team
  • Contact
Volg ons
Bakery Institute facebook Bakery Institute linkedin Bakery Institute instagram Bakery Institute tiktok
Certificering
Bakery Institute Bakery Institute

© 2025 Bakery Institute.

Privacyverklaring Algemene voorwaarden FAQ's
⚠️ Tijdelijk geen boekingen mogelijk

Van vrijdag 9 mei 20:00 uur t/m zaterdag 10 mei is ons boekingssysteem offline vanwege onderhoud.

Tijdens deze periode is het niet mogelijk om cursussen te boeken.

Zondag 11 mei zijn we weer gewoon online!

Bedankt voor je begrip!