Loading...

Croissants en zoete degen

2 dagen

Wil jij je weekend beginnen met een fantastische pain au chocolat of knapperige croissant? Met de kennis uit deze cursus verbluf je iedereen met heerlijke Franse producten!​

Data
  • 19 Maart t/m 20 Maart 2020

425

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Voor de mensen die ook Franse georiënteerde zoete en rijke producten willen leren maken zoals brioche, het prachtige basisdeeg waarvan je bijvoorbeeld heerlijke vlechtbroden kunt maken, of een broodtaartje met fruitcrème en een crumble, is deze opleiding bij uitstek geschikt.

Je leert alles over de theorie van het verrijken van het deeg en het omgaan met de mogelijkheden en beperkingen van deze toevoegingen. Je leert de allerlekkerste Franse croissant zelf op de hand uitrollen en met de machine.

Wat maak je onder andere

Brioche Vendéene naturel en met chocolade, croissants, pain au chocolat en meer.

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch.

Doelgroep

N.B. Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.


Soortgelijke opleidingen

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Boulangerie

(Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Viennoiserie professionals

Viennoiserie professionals

Viennoiserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Viennoiserie professionals