Loading...

Croissants en zoete degen

2 dagen

Wil jij je weekend beginnen met een fantastische pain au chocolat of knapperige croissant? Met de kennis uit deze cursus verbluf je iedereen met heerlijke Franse producten!​

Data
  • 3 Oktober t/m 4 Oktober 2020

425

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Voor de mensen die ook Franse georiënteerde zoete en rijke producten willen leren maken zoals brioche, het prachtige basisdeeg waarvan je bijvoorbeeld heerlijke vlechtbroden kunt maken, of een broodtaartje met fruitcrème en een crumble, is deze opleiding bij uitstek geschikt.

Je leert alles over de theorie van het verrijken van het deeg en het omgaan met de mogelijkheden en beperkingen van deze toevoegingen. Je leert de allerlekkerste Franse croissant zelf op de hand uitrollen en met de machine.

Wat maak je onder andere

Brioche Vendéene naturel en met chocolade, croissants, pain au chocolat en meer.

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch.

Doelgroep

N.B. Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.


Soortgelijke opleidingen

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Nederlandse klassiekers

Viennoiserie professionals

Viennoiserie professionals

Viennoiserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Viennoiserie professionals

Werken met kookstukken

Werken met kookstukken

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Werken met kookstukken

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Italiaanse klassiekers