Loading...

Croissants en zoete degen

2 dagen

Wil jij je weekend beginnen met een fantastische pain au chocolat of knapperige croissant? Met de kennis uit deze cursus verbluf je iedereen met heerlijke Franse producten!​

Data
  • 3 Oktober t/m 4 Oktober 2019

425

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Voor de mensen die ook Franse georiënteerde zoete en rijke producten willen leren maken zoals brioche, het prachtige basisdeeg waarvan je bijvoorbeeld heerlijke vlechtbroden kunt maken, of een broodtaartje met fruitcrème en een crumble, is deze opleiding bij uitstek geschikt.

Je leert alles over de theorie van het verrijken van het deeg en het omgaan met de mogelijkheden en beperkingen van deze toevoegingen. Je leert de allerlekkerste Franse croissant zelf op de hand uitrollen en met de machine.

Wat maak je onder andere

Brioche Vendéene naturel en met chocolade, croissants, pain au chocolat, vruchtenbrood (stol) en meer.

 

Kosten

€ 425,- inclusief BTW en lunch.

Doelgroep

N.B. Is dit je eerste kennismaking met brood? We raden je aan om eerst Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.


Soortgelijke opleidingen

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Boulangerie

(Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Puur Desem

Puur Desem

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Puur Desem

9-weekse Boulangerie

9-weekse Boulangerie

Boulangerie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Boulangerie

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Boulangerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers