Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. De klassieke patisserie recepten bevatten vaak roomboter, eieren en room. Hoe kun je met plantaardige grondstoffen vergelijkbare, smaakvolle producten maken? In deze cursus ontdek je plantaardige patisserie en komt ook de theoretische onderbouwing aan bod.
Grondstoffen van dierlijke oorsprong… steeds meer mensen mogen of willen ze niet gebruiken. Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder vegan voorkeur. We laten zien wat nodig is om traditionele recepturen om te zetten naar plantaardige recepturen. Hierdoor krijg je inzicht welke grondstoffen hiervoor nodig zijn en hoe je deze verwerkt.
De producten zijn herkenbaar en passend bij de andere cursussen van Bakery Institute, maar specifiek ontwikkeld met een vegan doelstelling.
Dessertgebakje met vanille mousse en roodfruitcompote, hazelnoot gateaux voyage, pecan pie, lemon pie, carrotcake, sloffenbodem met banketbakkersroom en meer.
€ 495,- inclusief lunch en btw-vrij