Vegan patisserie

2 dagen

Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. Veel consumenten denken met een plantaardig dieet een gezonde keuze te maken en volgen vooral de trend. In deze cursus ontdek je smaakvolle plantaardige patisserie en komt ook de theoretische onderbouwing aan bod.

Data
  • 25 Mei t/m 26 Mei 2021 (VOL)
  • 7 Juni t/m 8 Juni 2021 (VOL)

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Grondstoffen van dierlijke oorsprong… steeds meer mensen mogen of willen ze niet gebruiken. Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder vegan voorkeur. Je gaat aan de slag met het maken van aquafaba (eiwit vervanger) en gecondenseerde melk (op basis van amandel). Dit zal een rol spelen bij diverse recepten. De producten zijn herkenbaar en passend bij de andere cursussen van Bakery Institute, maar specifiek ontwikkeld met een vegan doelstelling.

Wat maak je onder andere

Desserttaart met vanille mousse, frambozen cremeux, citruscake en zanddeeg; tartelette met mango-passie cremeux, fondant en zanddeeg; chocolade macaron met chocolade ganache; hazelnoot gateaux voyage met hazelnoot ganache en meer.

 

Kosten

€ 495,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Delizioso Gelato

Delizioso Gelato

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Delizioso Gelato

Master Chocolaterie

Master Chocolaterie

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Chocolaterie

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie