Vegan patisserie

2 dagen

Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. De klassieke patisserie recepten bevatten vaak roomboter, eieren en room. Hoe kun je met plantaardige grondstoffen vergelijkbare, smaakvolle producten maken? In deze cursus ontdek je plantaardige patisserie en komt ook de theoretische onderbouwing aan bod.

Data
  • 22 November t/m 23 November 2023 (VOL)
  • 18 December t/m 19 December 2023

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Grondstoffen van dierlijke oorsprong… steeds meer mensen mogen of willen ze niet gebruiken. Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder vegan voorkeur. We laten zien wat nodig is om traditionele recepturen om te zetten naar plantaardige recepturen. Hierdoor krijg je inzicht welke grondstoffen hiervoor nodig zijn en hoe je deze verwerkt.

De producten zijn herkenbaar en passend bij de andere cursussen van Bakery Institute, maar specifiek ontwikkeld met een vegan doelstelling.

Wat maak je onder andere

Dessertgebakje met vanille mousse en roodfruitcompote, hazelnoot gateaux voyage, pecan pie, lemon pie, carrotcake, sloffenbodem met banketbakkersroom en meer.

 

Kosten

€ 495,- inclusief lunch en btw-vrij


Soortgelijke opleidingen

Desserttaarten en gebak

Desserttaarten en gebak

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten

Gelegenheidstaarten professionals

Gelegenheidstaarten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Gelegenheidstaarten professionals

Master Patisserie

Master Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Patisserie