Vegan patisserie

2 dagen

Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. Veel consumenten denken met een plantaardig dieet een gezonde keuze te maken en volgen vooral de trend. In deze cursus ontdek je smaakvolle plantaardige patisserie en komt ook de theoretische onderbouwing aan bod.

Data
  • 8 November t/m 9 November 2021 (VOL)
  • 20 Januari t/m 21 Januari 2022 (VOL)
  • 7 Februari t/m 8 Februari 2022 (VOL)

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Grondstoffen van dierlijke oorsprong… steeds meer mensen mogen of willen ze niet gebruiken. Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder vegan voorkeur. Je gaat aan de slag met het maken van aquafaba (eiwit vervanger) en gecondenseerde melk (op basis van amandel). Dit zal een rol spelen bij diverse recepten. De producten zijn herkenbaar en passend bij de andere cursussen van Bakery Institute, maar specifiek ontwikkeld met een vegan doelstelling.

Wat maak je onder andere

Desserttaart met vanille mousse, frambozen cremeux, citruscake en zanddeeg; tartelette met mango-passie cremeux, fondant en zanddeeg; chocolade macaron met chocolade ganache; hazelnoot gateaux voyage met hazelnoot ganache en meer.

 

Kosten

€ 495,- inclusief lunch en btw-vrij


Soortgelijke opleidingen

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Vervolg Patisserie

Vervolg Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Patisserie

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten