Altijd al willen leren hoe je de klassieke kunst van het suikertrekken kunt beheersen? Maak je eerste stappen en leer het van de suikermeester Peter Remmelzwaal!

275
Categorie
Patisserie Professionals Thuisbakkers
Duur
1 dag
Data
Geen data beschikbaar
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 8 personen

Voor wie?

Enthousiaste vakmensen of thuisbakkers die een eerste stap willen zetten om zich te ontwikkelen in de prachtige technieken van het suiker, zoals trekken, blazen en gieten.

Docenten

Peter

Beschikbare data

Geen data beschikbaar

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Leren door te doen

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.

Praktijkgericht met theoretisch fundament

De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Subsidie voor bakkerijmedewerkers

Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.