Macarons

1 dag

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juiste balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier leer je hem maken! ​

Data
  • 9 September 2022
  • 19 September 2022
  • 9 November 2022

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Tijdens deze dag ga je aan de slag met verschillende macaron recepten en leer je alles over het perfectioneren van de macaron. Ook maak je verschillende vullingen, zoals ganaches en een frisse fruitvulling. We werken in tweetallen. Elk duo maakt twee verschillende soorten macarons en aan het einde van de cursus neem je alle soorten en recepten mee naar huis.

Wat maak je onder andere

Macarons met verschillende vullingen van ganache, fruit en creme, zoals vanille, hazelnoot, chocolade, gezouten karamel, frambozen en meer.

 

Kosten

€ 195,- inclusief lunch en btw-vrijVoor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

Vegan patisserie professionals

Vegan patisserie professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie professionals

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Desserttaarten en gebak professionals

Desserttaarten en gebak professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals