Macarons

1 dag

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juiste balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier leer je hem maken! ​

Data
  • 28 Juni 2019
  • 18 Juli 2019
  • 13 Augustus 2019
  • 13 September 2019
  • 11 Oktober 2019

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Tijdens deze dag ga je aan de slag met verschillende macaron recepten en leer je alles over het perfectioneren van de macaron. Ook maak je verschillende vullingen, zoals ganaches en een frisse fruitvulling. We werken in tweetallen. Elk duo maakt twee verschillende soorten macarons en aan het einde van de cursus neem je alle soorten en recepten mee naar huis.

Wat maak je onder andere

Macarons met verschillende vullingen van ganache, fruit en creme, zoals vanille, hazelnoot, chocolade, gezouten karamel, frambozen en meer.

 

Kosten

€ 195,- inclusief BTW en lunch.


Soortgelijke opleidingen

Master Patisserie

Master Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Patisserie

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

9-weekse Patisserie

9-weekse Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie

Vormbonbons

Vormbonbons

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vormbonbons