Macarons

1 dag

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juiste balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier leer je hem maken! ​

Data
  • 8 Oktober 2021 (VOL)
  • 29 Oktober 2021 (VOL)
  • 10 November 2021 (VOL)
  • 10 Januari 2022 (VOL)
  • 7 Maart 2022 (VOL)
  • 29 April 2022

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Tijdens deze dag ga je aan de slag met verschillende macaron recepten en leer je alles over het perfectioneren van de macaron. Ook maak je verschillende vullingen, zoals ganaches en een frisse fruitvulling. We werken in tweetallen. Elk duo maakt twee verschillende soorten macarons en aan het einde van de cursus neem je alle soorten en recepten mee naar huis.

Wat maak je onder andere

Macarons met verschillende vullingen van ganache, fruit en creme, zoals vanille, hazelnoot, chocolade, gezouten karamel, frambozen en meer.

 

Kosten

€ 195,- inclusief lunch en btw-vrijVoor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

Vervolg Patisserie

Vervolg Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Patisserie

Tartelettes professionals

Tartelettes professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Tartelettes professionals

Stapeltaarten

Stapeltaarten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Stapeltaarten

Basis Chocolaterie

Basis Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basis Chocolaterie