Macarons

1 dag

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juiste balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier leer je hem maken! ​

Data
  • 2 Juni 2020
  • 3 Juli 2020
  • 20 Augustus 2020
  • 11 September 2020

195

  • 1 dag
  • 6,5 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Tijdens deze dag ga je aan de slag met verschillende macaron recepten en leer je alles over het perfectioneren van de macaron. Ook maak je verschillende vullingen, zoals ganaches en een frisse fruitvulling. We werken in tweetallen. Elk duo maakt twee verschillende soorten macarons en aan het einde van de cursus neem je alle soorten en recepten mee naar huis.

Wat maak je onder andere

Macarons met verschillende vullingen van ganache, fruit en creme, zoals vanille, hazelnoot, chocolade, gezouten karamel, frambozen en meer.

 

Kosten

€ 195,- inclusief BTW en lunch.


Soortgelijke opleidingen

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Masterclass Patisserie Frank Haasnoot

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten

Gelegenheidstaarten professionals

Gelegenheidstaarten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Gelegenheidstaarten professionals