Introductie Patisserie

4 dagen

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Data
  • 1 Juli t/m 4 Juli 2019 (VOL)
  • 5 Augustus t/m 8 Augustus 2019
  • 15 Oktober t/m 18 Oktober 2019
  • 19 November t/m 22 November 2019

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze week staat voor het ontdekken van de geheimen van de echte patisserie vanuit de Franse oorsprong. De verschillende vaktechnieken komen aan bod, denk aan boterdegen, beslagen, vullingen en glacages. Je maakt diverse koekjes en ook taart en gebak staan op het programma. Daarnaast is er aandacht voor de achterliggende theorie over grondstoffen en bereidingswijzen en je werkt met professionele materialen.

Wat maak je onder andere

Verschillende roomboterkoekjes, tartelettes, tijgersoes, desserttaart en gebak, macarons en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Master Patisserie

Master Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Master Patisserie

Basis Chocolaterie

Basis Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basis Chocolaterie

Stapeltaarten

Stapeltaarten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Stapeltaarten

Gelegenheidstaarten professionals

Gelegenheidstaarten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Gelegenheidstaarten professionals