Introductie Patisserie

4 dagen

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Data
  • 14 Februari t/m 17 Februari 2022 (VOL)
  • 28 Februari t/m 3 Maart 2022 (VOL)
  • 28 Maart t/m 31 Maart 2022 (VOL)
  • 2 Mei t/m 5 Mei 2022 (VOL)
  • 16 Mei t/m 19 Mei 2022 (VOL)
  • 7 Juni t/m 10 Juni 2022 (VOL)

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 8 personen

belangstelling  

Deze week staat voor het ontdekken van de geheimen van de echte patisserie vanuit de Franse oorsprong. De verschillende vaktechnieken komen aan bod, denk aan boterdegen, beslagen, vullingen en glacages. Je maakt diverse koekjes en ook taart en gebak staan op het programma. Zo leer je de techniek van het glaceren (mirror glaze) en maak je chocolade decoraties. Daarnaast is er aandacht voor de achterliggende theorie over grondstoffen en bereidingswijzen en je werkt met professionele materialen.

Wat maak je onder andere

Verschillende roomboterkoekjes, tartelettes, tijgersoes, desserttaart en gebak (entremets), Charlotte taart, macarons en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

Frank Haasnoot - Patisserie

Frank Haasnoot - Patisserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Patisserie

Najaarschocolade

Najaarschocolade

Chocolaterie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Najaarschocolade

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim