Introductie Patisserie

4 dagen

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Data
  • 27 Juni t/m 30 Juni 2022
  • 19 Juli t/m 22 Juli 2022
  • 8 Augustus t/m 11 Augustus 2022 (VOL)
  • 16 Augustus t/m 19 Augustus 2022
  • 23 Augustus t/m 26 Augustus 2022 (VOL)
  • 19 Oktober t/m 22 Oktober 2022 (VOL)
  • 28 November t/m 1 December 2022 (VOL)
  • 5 December t/m 8 December 2022

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze week staat voor het ontdekken van de geheimen van de echte patisserie vanuit de Franse oorsprong. De verschillende vaktechnieken komen aan bod, denk aan boterdegen, beslagen, vullingen en glacages. Je maakt diverse koekjes en ook taart en gebak staan op het programma. Zo leer je de techniek van het glaceren (mirror glaze) en maak je chocolade decoraties. Daarnaast is er aandacht voor de achterliggende theorie over grondstoffen en bereidingswijzen en je werkt met professionele materialen.

Wat maak je onder andere

Verschillende roomboterkoekjes, tartelettes, tijgersoes, desserttaart en gebak (entremets), Charlotte taart, macarons en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

Frank Haasnoot - Pastry

Frank Haasnoot - Pastry

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Pastry

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie

Confiserie

Confiserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Confiserie

Macarons

Macarons

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Macarons