Introductie Patisserie

4 dagen

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Data
  • 6 Juli t/m 9 Juli 2021 (VOL)
  • 9 Augustus t/m 12 Augustus 2021
  • 11 Oktober t/m 14 Oktober 2021 (VOL)
  • 25 Oktober t/m 28 Oktober 2021 (VOL)
  • 1 November t/m 4 November 2021
  • 15 November t/m 18 November 2021 (VOL)
  • 3 Januari t/m 6 Januari 2022 (VOL)
  • 14 Februari t/m 17 Februari 2022

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze week staat voor het ontdekken van de geheimen van de echte patisserie vanuit de Franse oorsprong. De verschillende vaktechnieken komen aan bod, denk aan boterdegen, beslagen, vullingen en glacages. Je maakt diverse koekjes en ook taart en gebak staan op het programma. Zo leer je de techniek van het glaceren (mirror glaze) en maak je chocolade decoraties. Daarnaast is er aandacht voor de achterliggende theorie over grondstoffen en bereidingswijzen en je werkt met professionele materialen.

Wat maak je onder andere

Verschillende roomboterkoekjes, tartelettes, tijgersoes, desserttaart en gebak (entremets), Charlotte taart, macarons en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

9-weekse Patisserie opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Patisserie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Patisserie opleiding

Basis Chocolaterie

Basis Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basis Chocolaterie

Delizioso Gelato

Delizioso Gelato

Glacerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Delizioso Gelato

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie