Introductie Patisserie

4 dagen

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Data
  • 15 Oktober t/m 18 Oktober 2019
  • 4 November t/m 7 November 2019
  • 3 December t/m 6 December 2019
  • 4 Februari t/m 7 Februari 2020
  • 25 Februari t/m 28 Februari 2020
  • 14 April t/m 17 April 2020

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze week staat voor het ontdekken van de geheimen van de echte patisserie vanuit de Franse oorsprong. De verschillende vaktechnieken komen aan bod, denk aan boterdegen, beslagen, vullingen en glacages. Je maakt diverse koekjes en ook taart en gebak staan op het programma. Daarnaast is er aandacht voor de achterliggende theorie over grondstoffen en bereidingswijzen en je werkt met professionele materialen.

Wat maak je onder andere

Verschillende roomboterkoekjes, tartelettes, tijgersoes, desserttaart en gebak, macarons en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Najaarschocolade

Najaarschocolade

Chocolaterie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Najaarschocolade

Allergeenvrij bakken

Allergeenvrij bakken

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Allergeenvrij bakken

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

Chocolate baking

Chocolate baking

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Chocolate baking