Introductie Patisserie

4 dagen

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Data
  • 15 Maart t/m 18 Maart 2021 (VOL)
  • 6 April t/m 9 April 2021 (VOL)
  • 19 April t/m 22 April 2021 (VOL)
  • 28 April t/m 1 Mei 2021 (VOL)
  • 25 Mei t/m 28 Mei 2021 (VOL)
  • 7 Juni t/m 10 Juni 2021 (VOL)
  • 6 Juli t/m 9 Juli 2021 (VOL)

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Deze week staat voor het ontdekken van de geheimen van de echte patisserie vanuit de Franse oorsprong. De verschillende vaktechnieken komen aan bod, denk aan boterdegen, beslagen, vullingen en glacages. Je maakt diverse koekjes en ook taart en gebak staan op het programma. Zo leer je de techniek van het glaceren (mirror glaze) en maak je chocolade decoraties. Daarnaast is er aandacht voor de achterliggende theorie over grondstoffen en bereidingswijzen en je werkt met professionele materialen.

Wat maak je onder andere

Verschillende roomboterkoekjes, tartelettes, tijgersoes, desserttaart en gebak (entremets), Charlotte taart, macarons en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

ENGLISH - French Pastry course

ENGLISH - French Pastry course

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

ENGLISH - French Pastry course

Tartelettes

Tartelettes

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Tartelettes

Stapeltaarten

Stapeltaarten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Stapeltaarten

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk