Introductie Patisserie

4 dagen

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Data
  • 19 Oktober t/m 22 Oktober 2020 (VOL)
  • 2 November t/m 5 November 2020 (VOL)
  • 10 November t/m 13 November 2020 (VOL)
  • 24 November t/m 27 November 2020 (VOL)
  • 28 December t/m 31 December 2020 (VOL)
  • 8 Februari t/m 11 Februari 2021 (VOL)
  • 22 Februari t/m 25 Februari 2021 (VOL)
  • 15 Maart t/m 18 Maart 2021

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze week staat voor het ontdekken van de geheimen van de echte patisserie vanuit de Franse oorsprong. De verschillende vaktechnieken komen aan bod, denk aan boterdegen, beslagen, vullingen en glacages. Je maakt diverse koekjes en ook taart en gebak staan op het programma. Zo leer je de techniek van het glaceren (mirror glaze) en maak je chocolade decoraties. Daarnaast is er aandacht voor de achterliggende theorie over grondstoffen en bereidingswijzen en je werkt met professionele materialen.

Wat maak je onder andere

Verschillende roomboterkoekjes, tartelettes, tijgersoes, desserttaart en gebak (entremets), Charlotte taart, macarons en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Peter Remmelzwaal - Suikerkunst Showstuk

Vormbonbons

Vormbonbons

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vormbonbons

Vervolg Patisserie

Vervolg Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Patisserie

Stapeltaarten

Stapeltaarten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Stapeltaarten