American Baking

2 dagen

Aan de slag met homemade banket, dus niet de superstrakke producten, maar juist die waarvan het water je direct in de mond loopt

Data
  • 29 Maart t/m 30 Maart 2021 (VOL)
  • 14 April t/m 15 April 2021 (VOL)

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

De Amerikaanse patisserie bestaat uit heel toegankelijke producten die kunnen rekenen op veel fans. Je leert verschillende cookies, bars, cakes en pies. Er is bovendien aandacht voor de theoretische onderbouwing en vaktechnieken die horen bij de verschillende producten.

Wat maak je onder andere

Carrot cake, red velvet cake, sticky toffee cake, pecan pie, cheese cake, three chocolate cookies, oatmeal raisin cookies, peanut butter cookies en meer.

 

Kosten

€ 495,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Desserttaarten en gebak

Desserttaarten en gebak

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Desserttaarten en gebak professionals

Desserttaarten en gebak professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak professionals

Stapeltaarten

Stapeltaarten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Stapeltaarten