American Baking

2 dagen

Aan de slag met homemade banket, dus niet de superstrakke producten, maar juist die waarvan het water je direct in de mond loopt

Data
  • 21 Januari t/m 22 Januari 2021 (VOL)
  • 11 Maart t/m 12 Maart 2021 (VOL)
  • 29 Maart t/m 30 Maart 2021 (VOL)
  • 14 April t/m 15 April 2021

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

De Amerikaanse patisserie bestaat uit heel toegankelijke producten die kunnen rekenen op veel fans. Je leert verschillende cookies, bars, cakes en pies. Er is bovendien aandacht voor de theoretische onderbouwing en vaktechnieken die horen bij de verschillende producten.

Wat maak je onder andere

Carrot cake, red velvet cake, sticky toffee cake, pecan pie, cheese cake, three chocolate cookies, oatmeal raisin cookies, peanut butter cookies en meer.

 

Kosten

€ 495,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Chocolaterie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Chocolade showstuk

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux)

Vegan patisserie professionals

Vegan patisserie professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Vegan patisserie professionals

ENGLISH - Handmade Bread

ENGLISH - Handmade Bread

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

ENGLISH - Handmade Bread