American Baking

2 dagen

Aan de slag met homemade banket, dus niet de superstrakke producten, maar juist die waarvan het water je direct in de mond loopt

Data
  • 27 December t/m 28 December 2019
  • 25 Maart t/m 26 Maart 2020

495

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

De Amerikaanse patisserie bestaat uit heel toegankelijke producten die kunnen rekenen op veel fans. Je leert verschillende cookies, bars, cakes en pies. Er is bovendien aandacht voor de theoretische onderbouwing en vaktechnieken die horen bij de verschillende producten.

Wat maak je onder andere

Carrot cake, red velvet cake, sticky toffee cake, pecan pie, cheese cake, three chocolate cookies, oatmeal raisin cookies, peanut butter cookies en meer.

 

Kosten

€ 495,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Tartelettes professionals

Tartelettes professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Tartelettes professionals

Desserttaarten en gebak professionals

Desserttaarten en gebak professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Desserttaarten en gebak professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Cakes en Rijke Beslagsoorten professionals

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen (Pâte à choux) professionals