Werk je met een overtreklijn of overweeg je er één aan te schaffen en ben je op zoek naar nieuwe, rationeel te produceren bonbons om aan je assortiment toe te voegen? In deze tweedaagse cursus maak je diverse gecouvreerde chocoladeproducten.

495
Categorie
Chocolaterie Professionals
Duur
2 dagen
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 10 personen

Voor wie?

Werknemers in de horeca of patisserie die hun kennis willen verdiepen. Thuisbakkers adviseren wij de cursus Basis Chocolaterie.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Gerard

Chocolaterie Patisserie

Stefáno

Chocolaterie Patisserie

Beschikbare data

Snijbonbons, spuitbonbons en bars
23 september 2024 t/m 30 september 2024 | 09:00 - 15:30

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Even weg uit de dagelijkse productie en samen met vakgenoten je kennis opfrissen of verdiepen.Bij ons leer je de vaktechnieken en maak je producten vanuit de basis: met enkelvoudige ingrediënten en ambachtelijke processen. Met uiteindelijk doel om de geleerde kennis toe te passen in het bedrijf en het om te zetten in verbetering of vernieuwing van je assortiment.

Subsidie voor bakkerijmedewerkers

Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.

Praktijkgericht met theoretisch fundament

De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.

Toepasbaar

Rationeel te produceren producten die je in eigen context kunt toepassen.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.