Brood met meer smaak en een betere verteerbaarheid, je bereikt het met desem en een vertraagd rijsproces. Leer na de basis van Handgemaakt Brood alle ins en outs van desem en vertraagde processen.

675
Categorie
Boulangerie Thuisbakkers
Duur
3 dagen
Data
Geen data beschikbaar
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Voor wie?

Wij adviseren eerst de tweedaagse cursus Handgemaakt Brood: Introductie en Handgemaakt Brood: Vervolg te volgen.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Tim

Boulangerie Viennoiserie

Daan

Boulangerie

Beschikbare data

Handgemaakt Brood (3): Master (VOL)
4 november 2024 t/m 6 november 2024 | 08:00 - 15:30

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Terug naar de basis

Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.

Leren door te doen

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Een goed gevulde roze shopper

Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!