Loading...

Handgemaakt brood: Glutenvrij

1 dag

Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze cursus meer ins en outs over een voedselintolerantie en leer bijpassende producten.

Data
  • 17 Mei 2021 (VOL)
  • 11 Juni 2021 (VOL)

195

  • 1 dag
  • 7,5 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Aan de slag met diverse glutenvrije broodsoorten die bovendien lekker zijn voor mensen zonder intolerantie. We maken gebruik van onder meer maismeel, boekweitmeel, havermeel en kastanjemeel.

Wat maak je onder andere

Volkoren bruin busbrood (boekweit, haver, bruine rijst en kastanjemeel), pain rustique (gewelde rozijnen, krenten en walnoten), Scandinavisch zadenbrood (gefermenteerde zaden), brioche brood (vol zacht met roomboter), haverbrood (poolish, kookstuk van havermeel), desembrood (boekweitdesem), quinoa brood (whey proteïne, quinoa volkoren), focaccia (olijven en oregano) en crackers (teff, haver, zaden en pitten).

Let op: de cursus vindt plaats in een bakkerijomgeving (niet glutenvrij), de producten worden dan ook glutenarm.

 

Kosten

€ 195,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Scandinavische klassiekers

Scandinavische klassiekers

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Scandinavische klassiekers

Leertraject leerbedrijven MBO-4 Boulanger

Leertraject leerbedrijven MBO-4 Boulanger

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Leertraject leerbedrijven MBO-4 Boulanger

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Basis Boulangerie

Basis Boulangerie

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Basis Boulangerie