Loading...

Handgemaakt brood: Glutenvrij

1 dag

Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze cursus meer ins en outs over een voedselintolerantie en leer bijpassende producten.

Data
  • 1 Oktober 2021 (VOL)
  • 10 Februari 2022
  • 7 Maart 2022

195

  • 1 dag
  • 7,5 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Aan de slag met diverse glutenvrije broodsoorten die bovendien lekker zijn voor mensen zonder intolerantie. We maken gebruik van onder meer maismeel, boekweitmeel, havermeel en kastanjemeel.

Wat maak je onder andere

Volkoren bruin busbrood (boekweit, haver, bruine rijst en kastanjemeel), pain rustique (gewelde rozijnen, krenten en walnoten), Scandinavisch zadenbrood (gefermenteerde zaden), brioche brood (vol zacht met roomboter), haverbrood (poolish, kookstuk van havermeel), desembrood (boekweitdesem), quinoa brood (whey proteïne, quinoa volkoren), focaccia (olijven en oregano) en crackers (teff, haver, zaden en pitten).

Let op: de cursus vindt plaats in een bakkerijomgeving (niet glutenvrij), de producten worden dan ook glutenarm.

 

Kosten

€ 195,- inclusief lunch en btw-vrij.

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.


Soortgelijke opleidingen

Johan Martin Masterclass Viennoiserie

Johan Martin Masterclass Viennoiserie

Viennoiserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Johan Martin Masterclass Viennoiserie

Viennoiserie professionals

Viennoiserie professionals

Viennoiserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Viennoiserie professionals

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Boulangerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Johan Martin Demonstratie Viennoiserie

Johan Martin Demonstratie Viennoiserie

Viennoiserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Johan Martin Demonstratie Viennoiserie