Loading...

Handgemaakt brood: Glutenvrij

1 dag

Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze cursus meer ins en outs over een voedselintolerantie en leer bijpassende producten.

Data
  • 14 September 2020 (VOL)
  • 9 November 2020

195

  • 1 dag
  • 7,5 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Aan de slag met diverse glutenvrije broodsoorten die bovendien lekker zijn voor mensen zonder intolerantie. We maken gebruik van onder meer maismeel, boekweitmeel, havermeel en kastanjemeel.

Wat maak je onder andere

Volkoren bruin busbrood (boekweit, haver, bruine rijst en kastanjemeel), pain rustique (gewelde rozijnen, krenten en walnoten), Scandinavisch zadenbrood (gefermenteerde zaden), brioche brood (vol zacht met roomboter), haverbrood (poolish, kookstuk van havermeel), desembrood (boekweitdesem), quinoa brood (whey proteïne, quinoa volkoren), focaccia (olijven en oregano) en crackers (teff, haver, zaden en pitten).

Let op: de cursus vindt plaats in een bakkerijomgeving (niet glutenvrij), de producten worden dan ook glutenarm.

 

Kosten

€ 195,- inclusief BTW en lunch


Soortgelijke opleidingen

Leertraject leerbedrijven MBO-4 Boulanger

Leertraject leerbedrijven MBO-4 Boulanger

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Leertraject leerbedrijven MBO-4 Boulanger

9-weekse Boulangerie opleiding

9-weekse Boulangerie opleiding

Boulangerie

(Thuisbakkers
Carrière-switchers)

Bekijk opleiding

9-weekse Boulangerie opleiding

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Franse klassiekers

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Scandinavische klassiekers