Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze cursus meer ins en outs over een voedselintolerantie en leer bijpassende producten.
Aan de slag met diverse glutenvrije broodsoorten die bovendien lekker zijn voor mensen zonder intolerantie. We maken gebruik van onder meer maismeel, boekweitmeel, havermeel en kastanjemeel.
Volkoren bruin busbrood (boekweit, haver, bruine rijst en kastanjemeel), pain rustique (gewelde rozijnen, krenten en walnoten), Scandinavisch zadenbrood (gefermenteerde zaden), brioche brood (vol zacht met roomboter), haverbrood (poolish, kookstuk van havermeel), desembrood (boekweitdesem), quinoa brood (whey proteïne, quinoa volkoren), focaccia (olijven en oregano) en crackers (teff, haver, zaden en pitten).
Let op: de cursus vindt plaats in een bakkerijomgeving (niet glutenvrij), de producten worden dan ook glutenarm.
€ 195,- inclusief lunch en btw-vrij.
Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%.
(Professionals
Thuisbakkers)