Nieuwe collega: Joey Maartense
Terug naar overzichtEen nieuw gezicht in de Boulangerie! Graag stellen we je voor aan Joey. Helemaal nieuw is hij niet: hij volgde namelijk ooit zelf de 9-weekse Boulangerie en Patisserie bij Bakery Institute. “Ik vind het heel gaaf dat ik 9 jaar na dato mijn kennis door mag geven op de plek waar ik zelf zoveel geleerd heb.”
Joey werd al vroeg aangestoken met het bakkersvirus, toen hij als kleine jongen met zijn vader meeging naar de bakkerij. Hij werkte als leidinggevende en productontwikkelaar in grote bakkerijen aan rustieke broden met voordegen en desem voor de retail. “Tijdens mijn werk heb ik ook trainingen en workshops gegeven, onder andere aan retailers, geïnteresseerde consumenten en (nieuwe) medewerkers. Zo kwam ik erachter dat ik het ook erg leuk vind om mensen iets te leren en te vertellen over het broodbakproces. Ik zie het als een mooie uitdaging om me daar verder in te ontwikkelen. ”
Maak hier kennis met het hele team!