Food For Thought
Terug naar overzichtVOOR IMPACTMAKERS DIE MEER WILLEN WETEN OVER STEWARD OWNERSHIP
Op donderdag 3 oktober organiseren we samen met We are stewards Food for thought. Kom naar de oude Verkadefabriek in Zaandam en laat je inspireren en informeren over steward ownership.
Het programma
Bakery Institute werd 13 jaar geleden opgericht voor en door de bakkerij met als missie het eeuwenoude bakkersambacht relevant te houden. We leiden trotse bakkers op en halen onze voorsprong uit de ambachtelijke oorsprong van patisserie en boulangerie. Zo blazen we het bakkersvak nieuw leven in. Wat ons betreft doen we dat over een eeuw nog steeds, zonder onze ondernemende en maatschappelijke drive te verliezen. Kan dat? En hoe ga jij daar als ondernemer mee om? Leer van succesvolle pioniers en ga in gesprek!
PROEVERIJ
Een letterlijk kijkje in de keuken van Bakery Institute: Wie zijn we, wat doen we en waarom doen we dat? Terwijl op de achtergrond de carrière-switchers van de Boulangerie opleiding met de handen in het deeg staan, vertellen Suzanne van Rhijn en Tamara Hoogerwaard van Bakery Institute je meer over impact maken in een oude sector.
VAN ONDERNEMER NAAR STEWARDS
Toon Weijenborg bouwde Camping Zeeburg in 30 jaar tijd uit tot een begrip in Amsterdam. Begin dit jaar droeg hij zijn aandelen over aan een team van stewards. Hoe maakte hij dat besluit en hoe wist hij de juiste mensen te vinden?
IN GESPREK
Ga verder in twee rondes in gesprek over het thema waar je meer over wil weten:
“Hoe vind ik de juiste stewards voor mijn onderneming?” (met Toon Weijenborg)
“Hoe werkt steward-ownership en hoe pas ik het toe?” (door We Are Stewards)
“Hoe blijf je als organisatie ondernemend en missiegedreven, als een 100 year old startup?” (door Bakery Institute)
BORREL
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 3 oktober van 14.00-17.30 uur, inloop vanaf 13.30 uur. Wil je deelnemen? Stuur ons een mailtje met je gegevens of meld je aan via Eventbrite:
locatie: Bakery Institute, Westzijde 172E, Zaandam