Wil jij je weekend beginnen met zelfgemaakte pain au chocolat of een knapperige croissant? Met de kennis uit de tweedaagse cursus Croissants en zoete degen verbluf je iedereen met heerlijke Franse producten!​

425
Categorie
Viennoiserie Thuisbakkers
Duur
2 dagen
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Voor wie?

Wij adviseren eerst de tweedaagse cursus Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Tim

Boulangerie Viennoiserie

Beschikbare data

Croissants en zoete degen (VOL)
23 december 2024 t/m 24 december 2024 | 08:00 - 15:30
Croissants en zoete degen (VOL)
20 maart 2025 t/m 21 maart 2025 | 08:00 - 15:30
Croissants en zoete degen
1 mei 2025 t/m 2 mei 2025 | 08:00 - 15:30

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Terug naar de basis

Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.

Leren door te doen

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Een goed gevulde roze shopper

Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!