Wil jij je weekend beginnen met zelfgemaakte pain au chocolat of een knapperige croissant? Met de kennis uit de tweedaagse cursus Croissants en zoete degen verbluf je iedereen met heerlijke Franse producten!
Categorie
Viennoiserie
Thuisbakkers
Duur
2 dagen
Data
1 datum beschikbaar
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen
Voor wie?
Wij adviseren eerst de tweedaagse cursus Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.
Docenten
Hans
Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie ViennoiserieTim
Boulangerie ViennoiserieBeschikbare data
Croissants en zoete degen (VOL)
23 december 2024 t/m 24 december 2024 | 08:00 - 15:30
Wat kun je verwachten?
Onze werkwijze
Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.
Terug naar de basis
Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.
Leren door te doen
Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.
Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.
Een goed gevulde roze shopper
Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!