Altijd al willen leren hoe je de klassieke kunst van het suikertrekken kunt beheersen? Maak je eerste stappen en leer het van de suikermeester Peter Remmelzwaal!
Voor wie?
Enthousiaste vakmensen of thuisbakkers die een eerste stap willen zetten om zich te ontwikkelen in de prachtige technieken van het suiker, zoals trekken, blazen en gieten.
Docenten
Peter
Beschikbare data
Geen data beschikbaar
Wat kun je verwachten?
Onze werkwijze
Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.
Leren van de expert
Kijk de kunst af bij professionals die hun vak verstaan.
Praktijkgericht met theoretisch fundament
De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.
Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.
Subsidie voor bakkerijmedewerkers
Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.