Denk je bij cake meteen aan een klassieke, rechthoekige variant? Deze cursus laat zien hoe veelzijdig deze productgroep eigenlijk is! Van kleine cakevarianten zoals financiers en madeleines tot mooi gedecoreerde gâteaux de voyage en een diversiteit aan smaken.
Docenten

Hans
Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie
Gerard
Chocolaterie Patisserie
Stefáno
Chocolaterie PatisserieBeschikbare data
Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze
Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.
Terug naar de basis
Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.
Leren door te doen
Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je in duo's aan de slag.
Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.
Een goed gevulde roze shopper
Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!