Ben jij die enthousiaste thuisbakker die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? Of wil je aan de slag met desem? In deze tweedaagse cursus ontdek je stap voor stap hoe je zelf thuis met succes (desem)brood bakt.

495
Categorie
Boulangerie Thuisbakkers
Duur
2 dagen
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Voor wie?

Enthousiaste thuisbakkers die de wereld van desem willen verkennen en beter brood willen leren bakken. Is het je eerste kennismaking met brood? Dan raden we aan de Basis Brood te volgen. Lees hier meer over de verschillen.

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Joey

Boulangerie Viennoiserie

Tim

Boulangerie Viennoiserie

Beschikbare data

Introductie Desembrood VOL
5 januari 2026 t/m 6 januari 2026 | 08:00 - 15:30
Introductie Desembrood VOL
20 januari 2026 t/m 21 januari 2026 | 08:00 - 15:30
Introductie Desembrood
29 januari 2026 t/m 30 januari 2026 | 08:00 - 15:30
Introductie Desembrood
7 februari 2026 t/m 8 februari 2026 | 08:00 - 15:30
Introductie Desembrood
21 maart 2026 t/m 22 maart 2026 | 08:00 - 15:30

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Terug naar de basis

Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.

Leren door te doen

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Een goed gevulde roze shopper

Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!