Wat is het geheim van het Franse brood met knapperige korst? Ontdek de rijke broodcultuur van Frankrijk met een basis arsenaal aan grondstoffen.
Categorie
Boulangerie
Thuisbakkers
Duur
2 dagen
Data
1 datum beschikbaar
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen
Voor wie?
Wij adviseren eerst de tweedaagse cursus Handgemaakt Brood: Introductie te volgen.
Docenten
Hans
Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie ViennoiserieTim
Boulangerie ViennoiserieBeschikbare data
Handgemaakt Brood: Franse Klassiekers
3 maart 2025 t/m 4 maart 2025 | 08:00 - 15:30
Nog 3 plekken vrij
Wat kun je verwachten?
Onze werkwijze
Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.
Terug naar de basis
Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.
Leren door te doen
Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.
Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.
Een goed gevulde roze shopper
Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!