Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? Leer in deze tweedaagse cursus de basisprincipes van het broodbakken zodat je zelf thuis aan de bak kunt!

425
Categorie
Boulangerie Thuisbakkers
Duur
2 dagen
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Tim

Boulangerie Viennoiserie

Joey

Boulangerie Viennoiserie

Beschikbare data

Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
25 november 2024 t/m 26 november 2024 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
7 december 2024 t/m 8 december 2024 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
15 december 2024 t/m 16 december 2024 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
17 december 2024 t/m 18 december 2024 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
8 februari 2025 t/m 9 februari 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
17 februari 2025 t/m 18 februari 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
24 februari 2025 t/m 25 februari 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
7 maart 2025 t/m 8 maart 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie
22 maart 2025 t/m 23 maart 2025 | 08:00 - 15:30
Nog 2 plekken vrij

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Terug naar de basis

Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.

Leren door te doen

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Een goed gevulde roze shopper

Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!