Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? Leer in deze tweedaagse cursus de basisprincipes van het broodbakken zodat je zelf thuis aan de bak kunt!
Categorie
Boulangerie
Thuisbakkers
Duur
2 dagen
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen
Docenten
Hans
Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie ViennoiserieTim
Boulangerie ViennoiserieJoey
Boulangerie ViennoiserieBeschikbare data
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
8 februari 2025 t/m 9 februari 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
17 februari 2025 t/m 18 februari 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
20 februari 2025 t/m 21 februari 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
24 februari 2025 t/m 25 februari 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
7 maart 2025 t/m 8 maart 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
22 maart 2025 t/m 23 maart 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie (VOL)
22 april 2025 t/m 23 april 2025 | 08:00 - 15:30
Wat kun je verwachten?
Onze werkwijze
Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.
Terug naar de basis
Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.
Leren door te doen
Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.
Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.
Een goed gevulde roze shopper
Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!