Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? Leer in deze tweedaagse cursus de basisprincipes van het broodbakken zodat je zelf thuis aan de bak kunt!

425
Categorie
Boulangerie Thuisbakkers
Duur
2 dagen
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Tim

Boulangerie Viennoiserie

Joey

Boulangerie Viennoiserie

Beschikbare data

Handgemaakt Brood (1): Introductie VOL
22 maart 2025 t/m 23 maart 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie VOL
29 maart 2025 t/m 30 maart 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie VOL
9 april 2025 t/m 10 april 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie VOL
12 april 2025 t/m 13 april 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie VOL
18 april 2025 t/m 19 april 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie VOL
22 april 2025 t/m 23 april 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie VOL
9 mei 2025 t/m 10 mei 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie VOL
17 mei 2025 t/m 18 mei 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie
24 juli 2025 t/m 25 juli 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie
5 augustus 2025 t/m 6 augustus 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie
13 september 2025 t/m 14 september 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie
20 september 2025 t/m 21 september 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie
5 oktober 2025 t/m 6 oktober 2025 | 08:00 - 15:30
Handgemaakt Brood (1): Introductie
9 november 2025 t/m 10 november 2025 | 08:00 - 15:30

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Terug naar de basis

Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.

Leren door te doen

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Een goed gevulde roze shopper

Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!