Altijd al zelf brood willen bakken, maar weet je niet waar te beginnen? In deze praktische cursus brood bakken voor beginners leer je in één dag alle basistechnieken die je nodig hebt om thuis met vertrouwen brood te bakken.

255
Categorie
Boulangerie Thuisbakkers
Duur
1 dag
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 12 personen

Docenten

Hans

Boulangerie Chocolaterie Glacerie Patisserie Viennoiserie

Joey

Boulangerie Viennoiserie

Tim

Boulangerie Viennoiserie

Beschikbare data

Basis Brood VOL
24 december 2025 | 08:00 - 15:30
Basis Brood VOL
9 januari 2026 | 08:00 - 15:30
Basis Brood VOL
19 januari 2026 | 08:00 - 15:30
Basis Brood
4 februari 2026 | 08:00 - 15:30
Nog 3 plekken vrij
Basis Brood
31 mei 2026 | 08:00 - 15:30

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Terug naar de basis

Bakken met pure grondstoffen en ambachtelijke processen.

Leren door te doen

Nadat alle stappen zijn toegelicht en gedemonstreerd, ga je zelf aan de slag.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Een goed gevulde roze shopper

Behalve een hoop nieuwe kennis neem je natuurlijk de gemaakte producten mee naar huis!