Loading...

Contact

Zoek contact met Bakery Institute of kom eens langs

Het Bakery Institute bevindt zich op een prachtige locatie in het hart van Zaandam in de voormalige Chocolade-, Koek- en Beschuitfabriek van Verkade! Vanaf het binnenplein zie je de leslokalen op de begane grond van het gebouw. Je kunt bij ons binnenlopen via de ingang van bibliotheek. Eenmaal in de hal vind je aan de linkerkant onze ingang. Hier neem je meteen de trap naar boven om in de ontvangstruimte te komen. Wij zijn op de volgende manieren bereikbaar:

Met de auto

Bakery Institute ligt dichtbij de afslag van de snelweg A8, nabij het knooppunt Zaandam, en is dus goed bereikbaar vanaf de A10 (Amsterdam).
Let op! Niet elk navigatiesysteem kent Westzijde 172E. Typ in dat geval Westzijde 188 in.

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerterreinen aan weerszijden van de fabriek, achter de slagbomen (aangegeven met Parkeren Zaanse Chocoladefabriek). Kosten voor parkeren zijn €15,- per dag. Wanneer je binnen het eerste uur je inrijkaart door ons laat valideren, kun je gratis uitrijden.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station Zaandam is het Bakery Institute ca. 15-20 minuten lopen. Je kunt hier ook overstappen op bus 67 (uitstappen halte Parkstraat).

Bakery Institute Social Media

Velden gemarkeerd met een ’ * ‘ zijn verplicht in te vullen.

Bakery Institute
Westzijde 172-E
1506 EK Zaandam
The Netherlands
+31(0)75 - 61 57 226

Nieuwsbrief

Velden gemarkeerd met een ’ * ‘ zijn verplicht in te vullen.
Email Format