Bakery Institute op Bakkersvak: 9, 10 & 11 maart

Terug naar overzicht
Bakery Institute op Bakkersvak: 9, 10 & 11 maart

Bakery Institute is aanwezig op Bakkersvak, dé vakbeurs voor de bakkerijsector. We gaan graag in gesprek met bakkers over de uitdagingen waar zij dagelijks mee te maken hebben. Denk aan vragen als:

  • Hoe blijf je produceren met pure grondstoffen? Ondanks het personeelstekort en de tijdsdruk kiezen veel bakkers voor bewerkte middelen. Hoe zorg je ervoor dat jouw personeel de juiste kennis heeft om toch met pure grondstoffen te werken?
  • Hoe implementeer je meer plant-based grondstoffen in je assortiment? Ontdek slimme manieren om in te spelen op deze groeiende trend.
  • Hoe werk je efficiënter zonder je eigenheid te verliezen? Welke technieken en inzichten helpen je om je productieproces te optimaliseren?

Wat kun je verwachten op onze stand?

  • Praktijkvoorbeelden & maatwerktrajecten. Leer hoe andere bakkers hun bedrijf hebben verbeterd met onze begeleiding.
  • Inkijkje in het leermiddel Bakkerstalent. Gebruikt door vrijwel alle mbo-bakkersopleidingen om vakmensen van de toekomst op te leiden.
  • Proeverij voor mbo-studenten. Speciaal voor mbo-studenten organiseren we tijdens de beurs een proeverij. Aan de hand van 4 smakelijke producten verklappen we je de trends en inzichten van de afgelopen tijd.

Jouw input is belangrijk!

We horen graag waar jij als bakker tegenaan loopt. Waar zou jij graag hulp bij hebben? Welke gastchef moeten we uitnodigen? Wat mis je in ons cursusaanbod? Wat heeft de sector nodig? Kom langs bij onze stand (H039) en laat je wensen achter op onze speciale ideeënwand!

👋 Zien we je daar? Schrijf je snel in via deze toegangslink.

Events Nieuws
Geplaatst op 17/02/2025