Feline Plat
Met een achtergrond in marketing, branding en eventproductie voelt Feline zich helemaal thuis bij Bakery Institute. Haar passie voor ambacht en liefde voor koken en bakken zitten diepgeworteld – niet zo gek als je opa vroeger een suikerfabriek had!
Na een aantal jaar in de fintechsector, waar ze bij Mollie doorgroeide tot Marketing Manager Benelux, besloot Feline haar hart te volgen. Ze wilde meer doen met haar handen, creativiteit en liefde voor vakmanschap. Dat bracht haar bij Bakery Institute, dé plek waar al haar passies samenkomen.
Wat deze plek zo bijzonder maakt volgens Feline? “Iedereen die hier binnenkomt, wil écht leren en heeft er plezier in. Dat werkt zo aanstekelijk!” En dat enthousiasme neemt ze mee naar huis, meestal met een tas vol lekkers, tot grote vreugde van haar vriend. “Ook heerlijk: werken in een klein en hecht team. Hier geen ‘even een call inschieten’ of ‘circling back’; het is gewoon ‘komt voor de bakker!’ of ‘ga maar doen!’”
Met haar creatieve ideeën en marketingervaring gaat Feline Bakery Institute nóg meer op de kaart zetten. Van inspirerende content en verhalen over onze studenten tot events die de hele community samenbrengen. Feline is klaar om onze passie voor ambacht en vakmanschap met de wereld te delen.
Leuk om te weten…
- Vroeg opstaan? Geen probleem! Zelfs op haar vrije dagen gaat om 6 uur de wekker voor een sportsessie. En als dat niet werkt, doen de marktmannen op de Albert Cuyp dat wel. Tja, het nadeel (of voordeel) van wonen in Amsterdam – het hangt maar net van je ochtendhumeur af! 😉
- Waar kun je Feline nog meer voor wakker maken? Vers warm brood (want wie niet?), een krenten-notenbrood met boter en kaas, of een bolletje ijs (maar dan wel pure chocolade sorbet of ricotta-vijg).
- Wist je dat Feline vanaf januari een pottenbakopleiding gaat volgen? En dat ze dol is op wandelen? Ze liep al de 825 kilometer lange Camino del Norte en heeft het South West Coast Path hoog op haar lijstje staan.