Loading...

Thuisbakkers

Opleidingen Voor thuisbakkers

Voor thuisbakkers die méér willen

Voor alle amateur brood- en banketbakkers van Nederland - en voor de mensen die misschien wel van hun hobby hun beroep willen maken, verzorgt Bakery Institute leerzame en interessante opleidingen. Samengesteld voor de liefhebber, maar op zeer professioneel niveau.

9-weekse Boulangerie
9-weekse Boulangerie

Tijd voor een carriereswitch en er altijd al van gedroomd om bakker te worden? Dat kan je bij ons in iets meer dan 2 maanden leren!

Lees meer
Basis Chocolaterie
Basis Chocolaterie

Met een basis- en vervolgopleiding chocolaterie opgeleid worden tot het werken in een chocolaterie?

Lees meer
Vervolg Patisserie
Vervolg Patisserie

Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in je opleiding!

Lees meer
Stapeltaarten
Stapeltaarten

Een stapeltaart die niet alleen stevig staat qua techniek, maar ook qua smaak en uiterlijk!

Lees meer
Confiserie
Confiserie

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagopleiding stelt je niet teleur.

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Lees meer
Handgemaakt Brood
Handgemaakt Brood

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

Lees meer
Chocolate baking
Chocolate baking

Droom jij ook elke dag van chocolade? Maak van je droom werkelijkheid!

Lees meer
Vervolg Chocolaterie
Vervolg Chocolaterie

Beheers je na de Basis Chocolaterie de cruciale basisvaktechnieken en ben je klaar voor de volgende stap?

Lees meer
Introduction Bread & Pastry
Introduction Bread & Pastry

Always wanted to know more about bread baking and want to experience how things work in a bakery? This very intensive week will give you the experience if various basic disciplines in the wonderful craft of the bakery.

Lees meer
Stapeltaarten
Stapeltaarten

Een stapeltaart die niet alleen stevig staat qua techniek, maar ook qua smaak en uiterlijk!

Lees meer
Introductie Boulangerie
Introductie Boulangerie

Heb je altijd al meer willen leren over het broodbakken en willen ervaren hoe het er in een bakkerij of boulangerie aan toegaat?

Lees meer
Zoet en hartig op brood
Zoet en hartig op brood

Geniet jij ook zo van lekker brood maar juist ook van de uiteenlopende manieren om die plak te beleggen of zelfs opnieuw te verwerken? Dan is dit voor jou de opleiding!

Lees meer
Puur schuim
Puur schuim

Houd jij ook zo van die mierzoete, parelmoerkleurige meringue? In deze nieuwe dagopleiding zoomen we in op de wereld van schuim!

Lees meer
Oud Hollands stukswerk
Oud Hollands stukswerk

Gek op de traditionele klassieke koeken en verwennerijen zoals roomboter amandelkoeken (ook wel gevulde koek), boterkoek, amandelbroodjes, appelflappen en kokosmakronen? Of wil jij ook het allerlekkerste mergpijpje of bokkenpootje leren maken?

Lees meer
Rijke Zoete Degen
Rijke Zoete Degen

Wil jij thuis ook dat fantastische croissantje of koffiebroodje kunnen serveren? Met de kennis uit deze opleiding lukt het thuis ook!​

Lees meer
Macarons
Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juist balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier leer je hem maken! ​

Lees meer
American Baking
American Baking

"Dit is de allerlekkerste carrot cake/cheesecake/oatmeal cookie die ik óóit heb gegeten". Zo vaak gehoord in de winkel, nu kan je het zelf thuis gaan maken!​

Lees meer
Hartige Heerlijkheden
Hartige Heerlijkheden

De patisserie is niet alleen maar zoet, zoet en nog zoeter. Op deze dag gaan wij voor hartig!

Lees meer
Handgemaakt Brood
Handgemaakt Brood

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het patisserie vak gaan beleven.​

Lees meer
Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal
Chocolade showstuk - gastdocent Peter Remmelzwaal

De overtreffende trap van chocolade bereiken? Ga de uitdaging aan met het maken van een uniek chocolade showstuk

Lees meer
Vervolg Patisserie
Vervolg Patisserie

Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in je opleiding!

Lees meer
Tartelettes
Tartelettes

Superstrak en multifunctioneel: de tartelette. Helemaal van nu en erg lekker!​

Lees meer
Suikeropleiding Basis - gastdocent Peter Remmelzwaal
Suikeropleiding Basis - gastdocent Peter Remmelzwaal

Altijd al willen leren hoe je de klassieke kunst van het suikertrekken kunt beheersen? Maak je eerste stappen en leer het van de suikermeester Peter Remmelzwaal!

Lees meer
Zoet en hartig op brood
Zoet en hartig op brood

Geniet jij ook zo van lekker brood maar juist ook van de uiteenlopende manieren om die plak te beleggen of zelfs opnieuw te verwerken? Dan is dit voor jou de opleiding!

Lees meer
Master Patisserie
Master Patisserie

Je hebt volop geoefend en geëxperimenteerd na de Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie en bent toe aan de volgende stap? Maak dan de sprong naar de Master Patisserie!

Lees meer
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer
Vervolg Boulangerie
Vervolg Boulangerie

Klaar voor de volgende stap na Introductie Boulangerie? In deze opleiding bouwen we verder en ga je je niveau weer verleggen in de breedte en diepte.

Lees meer
Handgemaakt Brood
Handgemaakt Brood

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

Lees meer
9-weekse Boulangerie
9-weekse Boulangerie

Tijd voor een carriereswitch en er altijd al van gedroomd om bakker te worden? Dat kan je bij ons in iets meer dan 2 maanden leren!

Lees meer
Basis Chocolaterie
Basis Chocolaterie

Met een basis- en vervolgopleiding chocolaterie opgeleid worden tot het werken in een chocolaterie?

Lees meer
Rijke Zoete Degen
Rijke Zoete Degen

Wil jij thuis ook dat fantastische croissantje of koffiebroodje kunnen serveren? Met de kennis uit deze opleiding lukt het thuis ook!​

Lees meer
9-weekse Boulangerie
9-weekse Boulangerie

Tijd voor een carriereswitch en er altijd al van gedroomd om bakker te worden? Dat kan je bij ons in iets meer dan 2 maanden leren!

Lees meer
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer
9-weekse Boulangerie
9-weekse Boulangerie

Tijd voor een carriereswitch en er altijd al van gedroomd om bakker te worden? Dat kan je bij ons in iets meer dan 2 maanden leren!

Lees meer
9-weekse Boulangerie
9-weekse Boulangerie

Tijd voor een carriereswitch en er altijd al van gedroomd om bakker te worden? Dat kan je bij ons in iets meer dan 2 maanden leren!

Lees meer
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer