Loading...

Nieuws

Laatste van Bakery Institute
Beslist geen Franse slag in Nederlandse bakkerij!

Op 22 november zond de Keuringsdienst van Waarde (NPO) een aflevering uit over stokbrood. Ze vergeleken in het programma een Frans stokbrood met een...

Lees meer
Bakery Institute wint in 2018 opnieuw FD Gazelle Award!

Bakery Institute behoort tot de FD Gazellen 2018! In november werden we door Het Financieele Dagblad uitgeroepen tot een van de snelst groeiende...

Lees meer
Oriëntatie-ochtend 18 januari 2019

Sta je op een kruispunt in je loopbaan? Overweeg je om het ambacht te combineren met je huidige beroep? Heb je als loopbaancoach te maken met...

Lees meer
Open dag 14 december 2018

Een kijkje nemen in de les? Eindelijk de knoop doorhakken over je opleidingskeuze? Je vragen aan ons voorleggen? Het kan tijdens de open dag! Op...

Lees meer
Bakkerij van de (v)Oorsprong op Horecava 2018

Kom na alle feestdagendrukte inspiratie opdoen voor het nieuwe jaar op de Horecava! Voor het vierde jaar op rij is de Bakkerij van de (v)Oorsprong...

Lees meer
Opleidingswinkel Bakery Institute wordt KISS Bakery

Sinds december 2017 gaat de opleidingswinkel van Bakery Institute zelfstandig verder onder de vlag van KISS Bakery. Het wordt geleid door Jaco...

Lees meer
Bakery Institute wint FD Gazelle Award!

Bakkerswereld, 16 november Het Financieele Dagblad reikt de FD Gazelle Awards ieder jaar uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland....

Lees meer
Samenwerking roc Horizon College opleiding Boulanger

Wat is het zoutgehalte van mijn brood? Wanneer mag iets volkoren heten? Wat zijn enzymen? Brood ligt onder een vergrootglas en de behoefte aan...

Lees meer
Bakery Institute Selfie contest: ‘Bakkend de zomer door’

Breng jij deze zomer bakkend door aan de Middellandse zee? Met een fruitig recept in je koele keuken, bij een toffe patisserie aan de andere kant van...

Lees meer
Nieuw bestuur voor Bakery Institute

Na de opstart van Bakery Institute 5,5 jaar geleden is er veel gebeurd in Zaandam. We zijn enorm gegroeid, hebben nieuwe docenten aangenomen, zijn...

Lees meer
Zomertoer 2017 Speciaal voor bakkerijbedrijven

Deel je beroepstrots en geef klanten een inkijkje in het bakkersvak… Betrek je klanten bij de ontwikkeling van je bedrijf… Zet je vaste...

Lees meer
Horevaca - Bezoek de Bakkerij van de (V)Oorsprong en haar partners!

Brood, Banket, Koffie en Toppers in de Bakkerij van de (V)Oorsprong ‘Verbinden en Ontmoeten’ is het thema van de Bakkerij van de...

Lees meer
Het stokje wordt overgedragen! - Directiewisseling Bakery Institute

Het stokje wordt overgedragen! Per 1 december a.s. zal Tamara Hoogerwaard aantreden als nieuwe directeur van Bakery Institute The Netherlands BV. Zij...

Lees meer
Sinterklaastentoonstelling “Wie Zoet is Krijgt Lekkers”

Een tentoonstelling over de geschiedenis van Sinterklaas Deze tentoonstelling is georganiseerd in samenwerking met Bakery Institute en is gericht...

Lees meer
Nieuwsbrief
Ontvang je de normale nieuwsbrief nog niet, dan kun je je makkelijk aanmelden! Volg deze link, meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Bakery Institute.