Carin Cruijsen

Carin Cruijsen

allround assistent

Na haar studie Medische biologie werkte Carin bij een farmaceut, maar pas écht warm werd ze van het bakkersvak. “Het bakken van brood en patisserie is natuurlijk ook een exacte wetenschap. Je kunt het eindresultaat pas perfectioneren als je begrijpt wat er misgaat in het proces van bakken”. Carin volgde diverse korte cursussen en ging aan de slag als allround assistent. In die functie combineert ze administratieve taken zoals de communicatie met cursisten, websitebeheer en social media met het ondersteunen van de docenten tijdens de cursussen.
“Werken bij de Bakery Institute is elke dag feest. Vanuit het kantoor kijken we uit op beide leslokalen, waar iedere dag weer andere cursussen gegeven worden. Het ene moment is de diplomering van onze 9-weekse studenten Boulangerie, het andere moment staan er twaalf mensen die voor het eerst een desserttaart glaceren. Het mooiste is, dat iedereen met een glimlach binnenstapt en met een glimlach (en een grote roze tas vol zelfgemaakt lekkers) weer naar huis gaat”.

Leuk om te weten…
• Gifjes, memes en woordgrappen, daarvoor moet je bij Carin zijn. Mails en nieuwsbrieven fleurt ze op met de nodige woordkunsten. Taal is zeg maar echt haar ding!
• Carin’s sollicitatie sprong eruit met een magazinecover waarin ze haarzelf photoshopte te midden van het Bakery Institute team. Haar boodschap: “op de volgende teamfoto staan is mijn lifegoal!” Dat is gelukt!