Loading...

Oriëntatie-ochtend 9-weekse opleidingen

Sta je op een kruispunt in je loopbaan? Overweeg je om het ambacht te combineren met je huidige beroep? Heb je als loopbaancoach te maken met mobiliteitsvraagstukken? Vraag je je af of het vak van boulanger en/of patissier bij je past?

Data
  • 1 November 2023

0

  • Max. 30 personen

aanmelden

belangstelling  

Tijdens de oriëntatie-ochtend zetten wij onze virtuele deuren open voor alle geïnteresseerden die meer willen weten over onze 9-weekse opleiding tot Boulanger of Patissier. We vertellen je over het ontstaan van Bakery Institute, nemen het programma met je door en geven je een beeld van de bakkerijbranche anno nu. Bij deze meeting sluit een docent en/of oud-student aan. Natuurlijk is er ruime gelegenheid om al je brandende vragen te stellen. Ook is het mogelijk om een vervolgafspraak te maken in kleine setting in Zaandam om door te praten over jouw verhaal en te genieten van een lunch mét brood uit de les.

Het programma ziet er als volgt uit:

09.30 uur Welkom en kennismaken

09.45 uur Interactieve presentatie met thema’s als

Hoe ziet het beroep van een bakker er vandaag de dag uit?

Hoe is het studie-programma en examen opgebouwd?

Waar zijn oud-studenten werkzaam?

Wat is het verschil tussen de 9-weekse en korte cursussen?

10.15 uur Interview met een oud-student of docent

10.45 uur Hoe nu verder en afsluiting

 

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. ​Na aanmelding ontvang je de praktische informatie om in te loggen bij de sessie. Je kunt meedoen via telefoon, tablet of pc.

Doelgroep

Iedereen die meer wil weten over onze opleidingen​


Soortgelijke opleidingen

Masterclass Boulangerie ‘Uitverkoren’

Masterclass Boulangerie ‘Uitverkoren’

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Masterclass Boulangerie ‘Uitverkoren’

Handgemaakt brood: (3) Master

Handgemaakt brood: (3) Master

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: (3) Master

Viennoiserie professionals

Viennoiserie professionals

Viennoiserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Viennoiserie professionals

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Handgemaakt brood: Glutenvrij

Boulangerie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: Glutenvrij