Grijp je kans om te leren van één van de meest innovatieve patissiers van dit moment: Jordi Bordas. Hij neemt je in deze driedaagse Masterclass mee in de door hem ontwikkelde B-Concept methode. Begrijp beter hoe recepten zijn samengesteld en leer hoe je zelf producten kunt ontwikkelen voor de meest voorkomende voedselintoleranties.

1150
Categorie
Patisserie Professionals
Duur
3 dagen
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 16 personen

Voor wie?

Werknemers in de horeca of patisserie die hun kennis willen verdiepen. Andere geïnteresseerden kunnen de kunst afkijken tijdens de demonstratie op 14 november.

Docenten

Jordi

Beschikbare data

Masterclass Jordi Bordas B-concept Method
10 november 2024 t/m 12 november 2024 | 08:00 - 15:30

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Leren van de expert

Kijk de kunst af bij professionals die hun vak verstaan.

Praktijkgericht met theoretisch fundament

De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Subsidie voor bakkerijmedewerkers

Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.