Kijk de kunst af bij één van de meest innovatieve patissiers van dit moment: Jordi Bordas. De wereldkampioen Patisserie demonstreert hoe hij met behulp van de door hem ontwikkelde B-Concept methode recepten ontwikkelt naar de wensen van iedere klant: ‘healthier, lighter, and tastier’ patisserie met behoud van complexe smaken en texturen.
Voor wie?
Iedereen die meer wil leren over ‘healthier, lighter, and tastier’ patisserie. De voertaal is Engels.
Docenten
Jordi
Beschikbare data
Wat kun je verwachten?
Onze werkwijze
Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.
Leren van de expert
Kijk de kunst af bij professionals die hun vak verstaan.
Praktijkgericht met theoretisch fundament
De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.
Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.
Subsidie voor bakkerijmedewerkers
Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.