Kijk de kunst af bij één van de meest innovatieve patissiers van dit moment: Jordi Bordas. De wereldkampioen Patisserie demonstreert hoe hij met behulp van de door hem ontwikkelde B-Concept methode recepten ontwikkelt naar de wensen van iedere klant: ‘healthier, lighter, and tastier’ patisserie met behoud van complexe smaken en texturen.

100
Categorie
Patisserie Professionals Thuisbakkers
Duur
1 dag
Groepsgrootte
Er is plaats voor maximaal 60 personen

Voor wie?

Iedereen die meer wil leren over ‘healthier, lighter, and tastier’ patisserie. De voertaal is Engels.

Docenten

Jordi

Beschikbare data

Demonstratie Jordi Bordas
14 november 2024 | 09:00 - 15:00

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze

Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.

Leren van de expert

Kijk de kunst af bij professionals die hun vak verstaan.

Praktijkgericht met theoretisch fundament

De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.

Subsidie voor bakkerijmedewerkers

Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.