Grijp je kans om te leren van één van de meest innovatieve patissiers van dit moment: Jordi Bordas. Hij neemt je in deze driedaagse Masterclass mee in de door hem ontwikkelde B-Concept methode. Begrijp beter hoe recepten zijn samengesteld en leer hoe je zelf producten kunt ontwikkelen voor de meest voorkomende voedselintoleranties.
Voor wie?
Werknemers in de horeca of patisserie die hun kennis willen verdiepen. Andere geïnteresseerden kunnen de kunst afkijken tijdens de demonstratie op 14 november.
Docenten
Jordi
Beschikbare data
Wat kun je verwachten?
Onze werkwijze
Onze cursussen vinden plaats in een professionele omgeving en worden gegeven door gedreven vakdocenten. Je maakt niet alleen een recept, maar leert ook over de functie van grondstoffen en werkwijzen, zodat je snapt wat je doet en waarom.
Leren van de expert
Kijk de kunst af bij professionals die hun vak verstaan.
Praktijkgericht met theoretisch fundament
De benodigde theorie wordt uitgelegd aan de werkbank, zodat je deze meteen kunt koppelen aan wat je doet.
Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedereen een certificaat van deelname.
Subsidie voor bakkerijmedewerkers
Bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf profiteren van 45% subsidie.