Loading...

Patisserie

Opleidingsaanbod voor koekenbakkers
Vervolg Patisserie
Vervolg Patisserie

Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in je opleiding!

Lees meer
Stapeltaarten
Stapeltaarten

Een stapeltaart die niet alleen stevig staat qua techniek, maar ook qua smaak en uiterlijk!

Lees meer
Desserttaarten en gebak
Desserttaarten en gebak

​Aan de slag met verschillende biscuits, degen, interieurs (zoals anglaise, cremeux en compote), mousses, bavaroises, glacages, decoraties en meer.

Lees meer
Confiserie
Confiserie

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagopleiding stelt je niet teleur.

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...

Lees meer
Gelegenheidstaarten professionals
Gelegenheidstaarten professionals

Stapeltaarten zijn een trend waar je als bakker niet omheen kunt op dit moment!

Lees meer
Stapeltaarten
Stapeltaarten

Een stapeltaart die niet alleen stevig staat qua techniek, maar ook qua smaak en uiterlijk!

Lees meer
Soezen Professionals
Soezen Professionals

Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen en verschillende toepassingen ervan?

Lees meer
Allergeenvrij Bakken
Allergeenvrij Bakken

Krijg je in je winkel ook steeds meer vragen over allergenen en intoleranties? Leer in deze opleiding op al deze vragen te anticiperen en je klant te...

Lees meer
Puur schuim
Puur schuim

Houd jij ook zo van die mierzoete, parelmoerkleurige meringue? In deze nieuwe dagopleiding zoomen we in op de wereld van schuim!

Lees meer
Oud Hollands stukswerk
Oud Hollands stukswerk

Gek op de traditionele klassieke koeken en verwennerijen zoals roomboter amandelkoeken (ook wel gevulde koek), boterkoek, amandelbroodjes,...

Lees meer
Feestdagen assortiment Patisserie
Feestdagen assortiment Patisserie

Goed voorbereid op de feestdagen met een prachtig sint- en kerstassortiment?

Lees meer
Feestdagen assortiment Patisserie
Feestdagen assortiment Patisserie

Goed voorbereid op de feestdagen met een prachtig sint- en kerstassortiment?

Lees meer
Macarons
Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juist balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier...

Lees meer
Tartelettes Professional
Tartelettes Professional

​Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!

Lees meer
American Baking
American Baking

"Dit is de allerlekkerste carrot cake/cheesecake/oatmeal cookie die ik óóit heb gegeten". Zo vaak gehoord in de winkel, nu kan je het zelf thuis...

Lees meer
Hartige Heerlijkheden
Hartige Heerlijkheden

De patisserie is niet alleen maar zoet, zoet en nog zoeter. Op deze dag gaan wij voor hartig!

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...

Lees meer
Vervolg Patisserie
Vervolg Patisserie

Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in je opleiding!

Lees meer
Tartelettes
Tartelettes

Superstrak en multifunctioneel: de tartelette. Helemaal van nu en erg lekker!​

Lees meer
Suikeropleiding Basis - gastdocent Peter Remmelzwaal
Suikeropleiding Basis - gastdocent Peter Remmelzwaal

Altijd al willen leren hoe je de klassieke kunst van het suikertrekken kunt beheersen? Maak je eerste stappen en leer het van de suikermeester Peter...

Lees meer
Master Patisserie
Master Patisserie

Je hebt volop geoefend en geëxperimenteerd na de Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie en bent toe aan de volgende stap? Maak dan de sprong...

Lees meer
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer