Loading...

Patisserie

Opleidingsaanbod voor koekenbakkers
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer
Tartelettes
Tartelettes

Superstrak en multifunctioneel: de tartelette. Helemaal van nu en erg lekker!​

Lees meer
Allergeenvrij Bakken consumenten
Allergeenvrij Bakken consumenten

Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze opleiding meer ins en outs over een...

Lees meer
American Baking
American Baking

"Dit is de allerlekkerste carrot cake/cheesecake/oatmeal cookie die ik óóit heb gegeten". Zo vaak gehoord in de winkel, nu kan je het zelf thuis...

Lees meer
Macarons
Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juist balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier...

Lees meer
Puur schuim
Puur schuim

Houd jij ook zo van die mierzoete, parelmoerkleurige meringue? In deze nieuwe dagopleiding zoomen we in op de wereld van schuim!

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...

Lees meer
Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals
Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals

Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen en verschillende toepassingen ervan?

Lees meer
Tartelettes
Tartelettes

Superstrak en multifunctioneel: de tartelette. Helemaal van nu en erg lekker!​

Lees meer
Stapeltaarten
Stapeltaarten

Een stapeltaart die niet alleen stevig staat qua techniek, maar ook qua smaak en uiterlijk!

Lees meer
Suikeropleiding Basis - gastdocent Peter Remmelzwaal
Suikeropleiding Basis - gastdocent Peter Remmelzwaal

Altijd al willen leren hoe je de klassieke kunst van het suikertrekken kunt beheersen? Maak je eerste stappen en leer het van de suikermeester Peter...

Lees meer
Gelegenheidstaarten professionals
Gelegenheidstaarten professionals

Stapeltaarten zijn een trend waar je als bakker niet omheen kunt op dit moment!

Lees meer
Macarons
Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juist balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier...

Lees meer
Cakes en Rijke Beslagsoorten
Cakes en Rijke Beslagsoorten

Wil jij ook in je basisassortiment meer eigen identiteit uitstralen en de allerlekkerste cakes, beslagen en madeleines maken van eerlijke...

Lees meer
Tartelettes Professional
Tartelettes Professional

​Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!

Lees meer
Hartige Heerlijkheden
Hartige Heerlijkheden

De patisserie is niet alleen maar zoet, zoet en nog zoeter. Op deze dag gaan wij voor hartig!

Lees meer
Desserttaarten en gebak
Desserttaarten en gebak

​Aan de slag met verschillende biscuits, degen, interieurs (zoals anglaise, cremeux en compote), mousses, bavaroises, glacages, decoraties en meer.

Lees meer
Confiserie
Confiserie

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagopleiding stelt je niet teleur.

Lees meer
American Baking
American Baking

"Dit is de allerlekkerste carrot cake/cheesecake/oatmeal cookie die ik óóit heb gegeten". Zo vaak gehoord in de winkel, nu kan je het zelf thuis...

Lees meer
Vervolg Patisserie
Vervolg Patisserie

Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in je opleiding!

Lees meer
Allergeenvrij Bakken professionals
Allergeenvrij Bakken professionals

Krijg je ook ontzettend veel vragen van klanten met allergieen of dieten? Leer in deze opleiding op al deze vragen te anticiperen en een geschikt...

Lees meer
Desserttaarten en gebak consumenten
Desserttaarten en gebak consumenten

​Aan de slag met verschillende biscuits, degen, interieurs (zoals anglaise, cremeux en compote), mousses, bavaroises, glacages, decoraties en meer.

Lees meer
Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals
Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals

Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen en verschillende toepassingen ervan?

Lees meer
ENGLISH - Dutch Baking
ENGLISH - Dutch Baking

Always had the dream to do something with pastry? Have you tried Dutch food and you want to learn about famous Dutch foods like speculaas and...

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...

Lees meer
Puur schuim
Puur schuim

Houd jij ook zo van die mierzoete, parelmoerkleurige meringue? In deze nieuwe dagopleiding zoomen we in op de wereld van schuim!

Lees meer
Gelegenheidstaarten professionals
Gelegenheidstaarten professionals

Stapeltaarten zijn een trend waar je als bakker niet omheen kunt op dit moment!

Lees meer
Tartelettes
Tartelettes

Superstrak en multifunctioneel: de tartelette. Helemaal van nu en erg lekker!​

Lees meer
Stapeltaarten
Stapeltaarten

Een stapeltaart die niet alleen stevig staat qua techniek, maar ook qua smaak en uiterlijk!

Lees meer
Master Patisserie
Master Patisserie

Je hebt volop geoefend en geëxperimenteerd na de Introductie Patisserie en Vervolg Patisserie en bent toe aan de volgende stap? Maak dan de sprong...

Lees meer
American Baking
American Baking

"Dit is de allerlekkerste carrot cake/cheesecake/oatmeal cookie die ik óóit heb gegeten". Zo vaak gehoord in de winkel, nu kan je het zelf thuis...

Lees meer
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...

Lees meer
Macarons
Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juist balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier...

Lees meer
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer