Loading...

Patisserie

Opleidingsaanbod voor koekenbakkers
Chocolate baking
Chocolate baking

Droom jij ook elke dag van chocolade? Maak van je droom werkelijkheid!

Lees meer
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...

Lees meer
Macarons
Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juist balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier...

Lees meer
Tartelettes
Tartelettes

Superstrak en multifunctioneel: de tartelette. Helemaal van nu en erg lekker!​

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...

Lees meer
Macarons
Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juist balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier...

Lees meer
Hartige Heerlijkheden
Hartige Heerlijkheden

De patisserie is niet alleen maar zoet, zoet en nog zoeter. Op deze dag gaan wij voor hartig!

Lees meer
American Baking
American Baking

"Dit is de allerlekkerste carrot cake/cheesecake/oatmeal cookie die ik óóit heb gegeten". Zo vaak gehoord in de winkel, nu kan je het zelf thuis...

Lees meer
Desserttaarten en gebak
Desserttaarten en gebak

​Aan de slag met verschillende biscuits, degen, interieurs (zoals anglaise, cremeux en compote), mousses, bavaroises, glacages, decoraties en meer.

Lees meer
Tartelettes professionals
Tartelettes professionals

​Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!

Lees meer
Puur schuim
Puur schuim

Houd jij ook zo van die mierzoete, parelmoerkleurige meringue? In deze nieuwe dagopleiding zoomen we in op de wereld van schuim!

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...

Lees meer
Cakes en Rijke Beslagsoorten
Cakes en Rijke Beslagsoorten

Wil jij ook in je basisassortiment meer eigen identiteit uitstralen en de allerlekkerste cakes, beslagen en madeleines maken van eerlijke...

Lees meer
Tartelettes
Tartelettes

Superstrak en multifunctioneel: de tartelette. Helemaal van nu en erg lekker!​

Lees meer
Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals
Eclairs en soezen (Pâte à choux) Professionals

Wil jij ook meer leren van pâte à choux, oftewel soezen en verschillende toepassingen ervan?

Lees meer
Macarons
Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juist balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier...

Lees meer
Allergeenvrij Bakken professionals
Allergeenvrij Bakken professionals

Krijg je ook ontzettend veel vragen van klanten met allergieen of dieten? Leer in deze opleiding op al deze vragen te anticiperen en een geschikt...

Lees meer
Stapeltaarten
Stapeltaarten

Een stapeltaart die niet alleen stevig staat qua techniek, maar ook qua smaak en uiterlijk!

Lees meer
ENGLISH - Introduction Bread & Pastry
ENGLISH - Introduction Bread & Pastry

Always wanted to know more about bread baking and want to experience how things work in a bakery? This very intensive week will give you the...

Lees meer
Allergeenvrij Bakken consumenten
Allergeenvrij Bakken consumenten

Wil je jouw bakskills uitbreiden met het leren maken van allergeenvrije producten? Leer in deze opleiding meer ins en outs over een...

Lees meer
Vervolg Patisserie
Vervolg Patisserie

Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in je opleiding!

Lees meer
Gelegenheidstaarten professionals
Gelegenheidstaarten professionals

Stapeltaarten zijn een trend waar je als bakker niet omheen kunt op dit moment!

Lees meer
Confiserie
Confiserie

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagopleiding stelt je niet teleur.

Lees meer
Chocolate baking
Chocolate baking

Droom jij ook elke dag van chocolade? Maak van je droom werkelijkheid!

Lees meer
Macarons
Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juist balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier...

Lees meer
American Baking
American Baking

"Dit is de allerlekkerste carrot cake/cheesecake/oatmeal cookie die ik óóit heb gegeten". Zo vaak gehoord in de winkel, nu kan je het zelf thuis...

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...

Lees meer
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer
Tartelettes
Tartelettes

Superstrak en multifunctioneel: de tartelette. Helemaal van nu en erg lekker!​

Lees meer
American Baking
American Baking

"Dit is de allerlekkerste carrot cake/cheesecake/oatmeal cookie die ik óóit heb gegeten". Zo vaak gehoord in de winkel, nu kan je het zelf thuis...

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...

Lees meer
Desserttaarten en gebak
Desserttaarten en gebak

​Aan de slag met verschillende biscuits, degen, interieurs (zoals anglaise, cremeux en compote), mousses, bavaroises, glacages, decoraties en meer.

Lees meer
Patisserie 20-daagse opleiding
Patisserie 20-daagse opleiding

Heb je intussen al wat ervaring met diverse recepten en bak je thuis steeds grotere recepten? Heb je behoefte aan feedback hoe je nog slimmer en...

Lees meer
Tartelettes professionals
Tartelettes professionals

​Op dit moment helemaal hot: tartelettes! Superstrak of juist iets natuurlijker, het kan allemaal, zolang het maar ontzettend lekker is!

Lees meer
American Baking
American Baking

"Dit is de allerlekkerste carrot cake/cheesecake/oatmeal cookie die ik óóit heb gegeten". Zo vaak gehoord in de winkel, nu kan je het zelf thuis...

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...

Lees meer
Stapeltaarten
Stapeltaarten

Een stapeltaart die niet alleen stevig staat qua techniek, maar ook qua smaak en uiterlijk!

Lees meer
Macarons
Macarons

Het is dé topper van Parijs: de macaron. De perfectie zit hem in de juist balans tussen krokant en taai in het koekje en een zachte vulling. Hier...

Lees meer
Cakes en Rijke Beslagsoorten
Cakes en Rijke Beslagsoorten

Wil jij ook in je basisassortiment meer eigen identiteit uitstralen en de allerlekkerste cakes, beslagen en madeleines maken van eerlijke...

Lees meer
Puur schuim
Puur schuim

Houd jij ook zo van die mierzoete, parelmoerkleurige meringue? In deze nieuwe dagopleiding zoomen we in op de wereld van schuim!

Lees meer
Tartelettes
Tartelettes

Superstrak en multifunctioneel: de tartelette. Helemaal van nu en erg lekker!​

Lees meer
Gelegenheidstaarten professionals
Gelegenheidstaarten professionals

Stapeltaarten zijn een trend waar je als bakker niet omheen kunt op dit moment!

Lees meer
Hartige Heerlijkheden
Hartige Heerlijkheden

De patisserie is niet alleen maar zoet, zoet en nog zoeter. In deze tweedaagse gaan wij voor hartig!

Lees meer
Vervolg Patisserie
Vervolg Patisserie

Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in je opleiding!

Lees meer
Confiserie
Confiserie

Geniet jij ook zo van zoete guilty pleasures? Deze dagopleiding stelt je niet teleur.

Lees meer
American Baking
American Baking

"Dit is de allerlekkerste carrot cake/cheesecake/oatmeal cookie die ik óóit heb gegeten". Zo vaak gehoord in de winkel, nu kan je het zelf thuis...

Lees meer
Introductie Patisserie
Introductie Patisserie

Heb je altijd al de droom gehad om iets te gaan doen met patisserie? Dan kun je in deze zeer intensieve week verschillende basisdisciplines van het...

Lees meer
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer
9-weekse Patisserie
9-weekse Patisserie

Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banketbakker worden? Kies dan voor deze zeer intensieve, fulltimeopleiding van 9 weken.

Lees meer