Referenties

Ervaringen van cursisten

Bakery Institute vindt het belangrijk om de kwaliteit van haar onderwijs hoog te houden en evalueert elke cursus.
Deelnemers beoordelen de cursussen van Bakery Institute gemiddeld met een 8,5

Bakery Institute is de plek voor een onafhankelijk advies voor je bedrijf en bovendien een plek waar leren echt leuk is. Ik adviseer elke ondernemer om medewerkers alle gelegenheid te geven voor cursussen, je krijgt er veel voor terug. Zo zijn wij weer trots op het bakkersvak, laten we onze klant meer zien wat we doen en dát wordt gewaardeerd.

Jan Meijer
Jan Meijer

Eigenaar van Bakkerij Meijer in Heemskerk.

Als vakidioot ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ervaringen om mijn levenswerk zoveel mogelijk kracht bij te zetten. Ik kom graag op bezoek of op cursus bij Bakery Institute.

Lex Brakenhoff
Lex Brakenhoff

Eigenaar van Bakkerij Lex Brakenhoff in Assendelft.

Bijscholing leidt tot verbetering van de kwaliteit en betrokkenheid van personeel. Bakery Institute heeft de kennis en het enthousiasme in huis om dat goed over te brengen. De cursussen in de chocolaterie en patisserie geven een boost aan ons assortiment.

Steven Bouman
Steven Bouman

Patisserie Prenger in Amstelveen.

Bakery Institute is een plek die mij inspiratie geeft. Ze bieden veel kennis en werken met hoogwaardige producten. Mede hierdoor ben ik klaar om mijn eigen patisserie te openen.

Roel Wagenaar
Roel Wagenaar

Chef patissier hotel MANNA in Nijmegen en eigenaar Holy Sweets.

Bakery Institute is voor onze bakkers een feestje om naartoe te gaan. Ze komen altijd terug met suggesties en boordevol ideeën. Opleiden is essentieel om voor te lopen op trends en onze klanten te blijven binden en boeien met heerlijke producten.

Alexander Bekkers
Alexander Bekkers

Eigenaar van Bakkerij Bekkers in Veghel.

In april 2015 liep ik voor het eerst het Bakery Institute binnen omdat ik ‘wat meer’ wilde weten over broodbakken. Dat ‘wat meer’ werd ‘veel meer’! Wat ik fijn vind is dat de docenten oog hebben voor wie er nog wat extra uitleg of hulp nodig heeft en wie juist wat sneller is dan de rest. Verschillen tussen de cursisten spelen geen rol.

Lucienne
Lucienne

Thuisbakker

De bijscholing was vaktechnisch interessant en organisatorisch goed voorbereid. De onderwerpen werden zeer enthousiast uitgelegd door de docenten en leuk om ook zelf nog aan de slag te gaan.

Martin van Elst
Martin van Elst

Docent Brood & Banket Deltion College.

Bakery Institute is de plek waar je investeert in kennis en toekomst. Ik ervaar regelmatig dat dit medewerkers weer trots maakt om bakker te zijn!

Wijnand Stegeman
Wijnand Stegeman

Eigenaar van Wereldbakker Wijnand in Laren.

Bij Bakery Institute voelt het als thuiskomen. De passie waarmee er gewerkt wordt is aanstekelijk en maakt dat ik steeds terug blijf komen. De sfeer is professioneel, maar ook huiselijk. Toen ik voor de tweede cursus kwam, wisten de docenten nog wie ik was. Die persoonlijke benadering vind ik heel prettig. Ik voel me serieus genomen en word uitgedaagd in mijn kunnen.

Karlijn
Karlijn

Thuisbakker

Wanneer we een bakopleiding bij Bakery Institute organiseren mogen er altijd 2 redacteurs meedoen. Binnen een paar minuten na het bericht staan ze allemaal aan mijn bureau!

Redacteur Delicious
Redacteur Delicious

​Medewerker Delicious Magazine Nederland.

Na de middelbare hotelschool werkte ik als kok en kwam ik vervolgens in de bakkerij terecht. Toen ik startte miste ik de benodigde kennis. Mijn werkgever vond het belangrijk dat ik een opleiding ging volgen. Ik heb toen zowel een mbo-opleiding als de 9-weekse overwogen. De korte doorlooptijd, motivatie van medestudenten en praktijkgerichtheid overtuigden mij! Ik volgde de 9-weekse Boulangerie in november 2017. Bij Bakery Institute leerde ik het hele proces van graankorrel tot brood. De materie werd bovendien regelmatig herhaald waardoor ik het echt goed eigen heb kunnen maken. Ik krijg in de praktijk nu steeds meer verantwoordelijkheden en deel mijn nieuwe kennis met mijn collega’s die lang geleden een opleiding volgden.

Bas Somers
Bas Somers

Bakker bij Echte Bakker Timmer op Texel.

Met mijn uit de hand gelopen hobby was ik op zoek naar meer professionele cursussen en bij Bakery Institute ben ik daarvoor aan het juiste adres. De cursussen zijn intensief, leerzaam en heel erg leuk. Je bent omringd met mensen met dezelfde passie voor patisserie. Wat ik heel leerzaam vind is de theorie erachter. Het zijn geen standaard cursussen waarbij je de ingrediënten en een recept krijgt en succes ermee. Wie had gedacht dat een ‘simpel’ koekje bakken zo interessant kon zijn!

Els
Els

Thuisbakker

Mijn ervaring tijdens deze opleiding was echt geweldig! De fijne sfeer tussen iedereen, de betrokkenheid, de duidelijke theorie; hier wordt echt moeite gedaan om de kennis die de patissiers hebben aan je over te brengen!

Marina Masatovic
Marina Masatovic

Thuisbakker bij Catch My Cake in Den Haag.