Loading...

Johan Martin Masterclass Viennoiserie

3 dagen

Viennoiserie van wereldklasse ervaren onder de bezielende leiding van een echte vakman? Doe mee aan deze unieke masterclass en ontdek nieuwe producten en technieken.

Data
  • 25 September t/m 27 September 2021 (VOL)

1150

  • 3 dagen
  • 24 uur
  • 08:30u - ca. 16:30u
  • voertaal: Engels
  • Max. 16 personen

belangstelling  

In de driedaagse masterclass ontdek je dat viennoiserie verder gaat dan een croissant of pain au chocolat. Je gaat in subgroepen aan de slag met verschillende recepten waarbij de Pâte à brioche feuillettée en Pâte à croissant vaak de basis zijn maar waarbij je ook een uitstapje maakt naar bijvoorbeeld een Pâte à pain au lait of Pâte à Kugelhopf. Met een eigen kennisbasis en deze masterclass als bron van creativiteit, voeg je een extra dimensie toe aan je viennoiserie assortiment en wanen jouw klanten zich in Frankrijk.

 

Kosten

€ 1150,- inclusief lunch en btw-vrij.

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.

Doelgroep

​Enthousiaste vakmensen met ervaring in de viennoiserie. Je hebt een afgeronde mbo opleiding Brood- en Banket, 9-weekse Boulangerie of een vergelijkbare opleiding gevolgd. ​De voertaal van de masterclass is Engels.


Soortgelijke opleidingen

Leertraject leerbedrijven MBO-4 Boulanger

Leertraject leerbedrijven MBO-4 Boulanger

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Leertraject leerbedrijven MBO-4 Boulanger

Croissants en zoete degen

Croissants en zoete degen

Viennoiserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Croissants en zoete degen

Desem en Vertraagde Processen (voorheen: Puur Desem)

Desem en Vertraagde Processen (voorheen: Puur Desem)

Boulangerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Desem en Vertraagde Processen (voorheen: Puur Desem)

Handgemaakt brood: (2) Vervolg

Handgemaakt brood: (2) Vervolg

Boulangerie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Handgemaakt brood: (2) Vervolg