Vervolg Patisserie

4 dagen

Heb je na Introductie Patisserie honger naar nóg meer kennis? Dan is Vervolg Patisserie de volgende stap in jouw leerproces!

Data
  • 11 Januari t/m 14 Januari 2022 (VOL)
  • 14 Juni t/m 17 Juni 2022

995

  • 4 dagen
  • 26 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

aanmelden

belangstelling  

Deze cursus borduurt voort op de populaire cursus Introductie Patisserie, waarin de basis voor de patisserie alvast is gelegd. In 4 dagen ga je onder andere verder met eclairs, gevuld koekwerk en bladerdegen voor onder meer saucijzenbroodjes en appelkanjers. Ook breid je je assortiment aan desserttaarten en gebakjes uit en staan we stil bij Moskovische taarten. Grote kans dat je in de klas staat met een hele diverse groep aan patisserielovers, die zeker net zo gek zijn van het vak als jij!

Wat maak je onder andere

Bladerdegen, zetdegen en vullingen, eclairs, Moskovische taarten, het vervolg van desserttaarten en gebak en meer.

 

Kosten

€ 995,- inclusief lunch en btw-vrij

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%.

Doelgroep

Deelname is alleen mogelijk bij het afronden van de opleiding Introductie Patisserie.


Soortgelijke opleidingen

Stapeltaarten

Stapeltaarten

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Stapeltaarten

Frank Haasnoot - Patisserie

Frank Haasnoot - Patisserie

Patisserie

(Professionals
Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Frank Haasnoot - Patisserie

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie

American Baking

American Baking

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

American Baking