Vegan patisserie professionals

2 dagen

Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. Veel consumenten denken met een plantaardig dieet een gezonde keuze te maken en volgen vooral de trend. In deze cursus ontdek je smaakvolle plantaardige patisserie en komt ook de theoretische onderbouwing aan bod.

Data
  • 24 Juni t/m 25 Juni 2024 (VOL)

272.25

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Grondstoffen van dierlijke oorsprong… steeds meer mensen mogen of willen ze niet gebruiken. Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder vegan voorkeur. De producten zijn herkenbaar vanuit de banketbakkerij en passend bij de andere cursussen van Bakery Institute, maar specifiek ontwikkeld met een vegan doelstelling.

Wat maak je onder andere

Bladerdeeg-appelgebak, desserttaart met frambozen cremeux/citruscake/yoghurt biscuit/vanillemousse, hazelnoot gateaux voyage met hazelnoot ganache, brownie cake, carrot cake en diverse tartelettes

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%. Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).


Soortgelijke opleidingen

IJstaarten

IJstaarten

Glacerie

(Professionals)

Bekijk opleiding

IJstaarten

American Baking

American Baking

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

American Baking

Introductie Patisserie

Introductie Patisserie

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Introductie Patisserie

Chefsdagen

Chefsdagen

Patisserie

(Professionals)

Bekijk opleiding

Chefsdagen