Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. Veel consumenten denken met een plantaardig dieet een gezonde keuze te maken en volgen vooral de trend. In deze cursus ontdek je smaakvolle plantaardige patisserie en komt ook de theoretische onderbouwing aan bod.
Grondstoffen van dierlijke oorsprong… steeds meer mensen mogen of willen ze niet gebruiken. Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder vegan voorkeur. De producten zijn herkenbaar vanuit de banketbakkerij en passend bij de andere cursussen van Bakery Institute, maar specifiek ontwikkeld met een vegan doelstelling.
Bladerdeeg-appelgebak, desserttaart met frambozen cremeux/citruscake/yoghurt biscuit/vanillemousse, hazelnoot gateaux voyage met hazelnoot ganache, brownie cake, carrot cake en diverse tartelettes
Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 45%. Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).