Vegan patisserie professionals

2 dagen

Je kunt er niet meer omheen tegenwoordig: vegan patisserie. Veel consumenten denken met een plantaardig dieet een gezonde keuze te maken en volgen vooral de trend. In deze cursus ontdek je smaakvolle plantaardige patisserie en komt ook de theoretische onderbouwing aan bod.

Data
  • 17 Januari t/m 18 Januari 2022 (VOL)

297

  • 2 dagen
  • 15 uur
  • 08:00u - 15:30u
  • Max. 12 personen

belangstelling  

Grondstoffen van dierlijke oorsprong… steeds meer mensen mogen of willen ze niet gebruiken. Wij helpen je een geschikt product te maken, dat bovendien lekker is voor mensen zonder vegan voorkeur. De producten zijn herkenbaar vanuit de banketbakkerij en passend bij de andere cursussen van Bakery Institute, maar specifiek ontwikkeld met een vegan doelstelling.

Wat maak je onder andere

Bladerdeeg-appelgebak, desserttaart met frambozen cremeux/citruscake/yoghurt biscuit/vanillemousse, hazelnoot gateaux voyage met hazelnoot ganache, brownie cake, carrot cake en diverse tartelettes

 

Kosten

Voor bakkers die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf geldt een korting van 40%. Voor andere professionals kost de cursus € 495,- (btw-vrij en incl. lunch).


Soortgelijke opleidingen

Vervolg Chocolaterie

Vervolg Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Vervolg Chocolaterie

Eclairs en soezen

Eclairs en soezen

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Eclairs en soezen

Basis Chocolaterie

Basis Chocolaterie

Chocolaterie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Basis Chocolaterie

Puur schuim

Puur schuim

Patisserie

(Thuisbakkers)

Bekijk opleiding

Puur schuim